Çayırova’da Elmastaş dönemi bitti

Spor 20.11.2017 - 15:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova’da Elmastaş dönemi bitti

Çayırova’da Elmastaş dönemi bitti

Çayırovaspor’da teknik direktör Rıdvan Elmastaş, gördüğü lüzum üzerine görevinden istifa etti. Futbolun patronu Vahdet Kılıç’ın sezon sonuna kadar devam etme isteğine rağmen kararından vazgeçmeyen tecrübeli teknik adam, şahsına gösterilen ilgiden dolayı Çayırovaspor yönetimine teşekkür ederek yeşil-siyahlı kulüpten ayrıldı. Çayırovaspor hafta sonuna kadar yeni teknik adamını belirleyecek. Kaynak: Gebze Yenigün
Çayırova’da Elmastaş dönemi bitti

Çayırovaspor’da teknik direktör Rıdvan Elmastaş, gördüğü lüzum üzerine görevinden istifa etti. Futbolun patronu Vahdet Kılıç’ın sezon sonuna kadar devam etme isteğine rağmen kararından vazgeçmeyen tecrübeli teknik adam, şahsına gösterilen ilgiden dolayı Çayırovaspor yönetimine teşekkür ederek yeşil-siyahlı kulüpten ayrıldı. Çayırovaspor hafta sonuna kadar yeni teknik adamını belirleyecek.

Kaynak: Gebze Yenigün

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.