Çayırova’da engeller kaldırılıyor

Çayırova 20.03.2015 - 15:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Çayırova’da engeller kaldırılıyor

Çayırova’da engelliler, artık ilçenin öncelikle tek noktasına konulanardından Fatih Caddesi’ne konulacak Engelli Araç Şarj İstasyonu sayesinde akülü araçlarını şarj ederek yollarına devam edebilecek.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova Kent Konseyi Başkanı Yunus Ergüz, Çayırova Ak parti ilçe başkanı Zafer Kılıç, meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ile birlikte tören açılışı gerçekleştirilen Şarj istasyonunu kullanan engelli vatandaşlar, duygularını “Bizim için büyük bir hizmet. Allah Hilmi Şevki Demirci Başkanımızdan razı olsun” şeklinde dile getirdi. “ÇAYIROVA’DA ENGELLERİ KALDIRACAĞIZ” Engelli vatandaşların Çayırova’da dolaşırken yolda kalacak korkusu yaşamasını istemediklerini belirten Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Çayırova için hizmette engel tanımıyoruz. Sorunları tek tek çözeceğiz. Engelli vatandaşlarımızın evde oturmasını değil aramızda olmasını istiyoruz. Bu istasyon sayımızı, gelen talepler doğrultusunda çoğaltacağız” dedi. AYNI ANDA ÜÇ ARAÇ ŞARJ OLABİLİYOR Şarj istasyonunda en az üç adet akülü sandalyeyi şarj edebilecek şarj ünitesi mevcut. Şarj üniteleri ayrı ayrı 24volt, 24ah ile 55ah arası aküleri kısa sürede şarj edebilecek kapasitede. Şarj ünitelerinin çıkışları oluşabilecek kısa devrelere karşı korumalı. Şarj üniteleri aşırı sıcaklıklarda kendini soğutabiliyor. Şarj üniteleri tekerlekli sandalyeye bağlandığı andan itibaren kesintisiz olarak en az 8A akım sağlamaya yeterli. Şarj istasyonunun içindeki her bir şarj ünitesinin kendisine ait kendi koruma sistemi bulunuyor. Şarj üniteleri 190V - 230V 50hz şehir şebekesi dalgalanmalarından etkilenmeden çalışabiliyor. Şarj üniteleri 1,5 metre uzunluğunda ve 3 pinli soket yardımı ile tekerlekli sandalyelere bağlanabiliyor. Şarj bitiminde kablo tekrar cihazın içine toplanabilmesi için otomatik kablo sarım sistemine sahip. Şarj dolum istasyonu -15 ila +45 derece çevre sıcaklığında ve %95 nem ortamında çalışacak özelliğe sahip.  
Çayırova’da engelliler, artık ilçenin öncelikle tek noktasına konulanardından Fatih Caddesi’ne konulacak Engelli Araç Şarj İstasyonu sayesinde akülü araçlarını şarj ederek yollarına devam edebilecek.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova Kent Konseyi Başkanı Yunus Ergüz, Çayırova Ak parti ilçe başkanı Zafer Kılıç, meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ile birlikte tören açılışı gerçekleştirilen Şarj istasyonunu kullanan engelli vatandaşlar, duygularını “Bizim için büyük bir hizmet. Allah Hilmi Şevki Demirci Başkanımızdan razı olsun” şeklinde dile getirdi.

“ÇAYIROVA’DA ENGELLERİ KALDIRACAĞIZ”
Engelli vatandaşların Çayırova’da dolaşırken yolda kalacak korkusu yaşamasını istemediklerini belirten Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Çayırova için hizmette engel tanımıyoruz. Sorunları tek tek çözeceğiz. Engelli vatandaşlarımızın evde oturmasını değil aramızda olmasını istiyoruz. Bu istasyon sayımızı, gelen talepler doğrultusunda çoğaltacağız” dedi.

AYNI ANDA ÜÇ ARAÇ ŞARJ OLABİLİYOR
Şarj istasyonunda en az üç adet akülü sandalyeyi şarj edebilecek şarj ünitesi mevcut. Şarj üniteleri ayrı ayrı 24volt, 24ah ile 55ah arası aküleri kısa sürede şarj edebilecek kapasitede. Şarj ünitelerinin çıkışları oluşabilecek kısa devrelere karşı korumalı. Şarj üniteleri aşırı sıcaklıklarda kendini soğutabiliyor. Şarj üniteleri tekerlekli sandalyeye bağlandığı andan itibaren kesintisiz olarak en az 8A akım sağlamaya yeterli. Şarj istasyonunun içindeki her bir şarj ünitesinin kendisine ait kendi koruma sistemi bulunuyor. Şarj üniteleri 190V - 230V 50hz şehir şebekesi dalgalanmalarından etkilenmeden çalışabiliyor. Şarj üniteleri 1,5 metre uzunluğunda ve 3 pinli soket yardımı ile tekerlekli sandalyelere bağlanabiliyor. Şarj bitiminde kablo tekrar cihazın içine toplanabilmesi için otomatik kablo sarım sistemine sahip. Şarj dolum istasyonu -15 ila +45 derece çevre sıcaklığında ve %95 nem ortamında çalışacak özelliğe sahip.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.