Çayırova’da Engeller Ortadan Kaldırılıyor

Çayırova 27.12.2017 - 16:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova’da Engeller Ortadan Kaldırılıyor

Çayırova’da Engeller Ortadan Kaldırılıyor

Çayırova Belediyesi tarafından ilçedeki bireysel farklılığı olan vatandaşlara hizmet veren Engelli Koordinasyon Merkezi, engelli vatandaşların dertlerine derman olmaya devam ediyor. Çayırova ilçesinde yaşayan engelli vatandaşların engellerini ortadan kaldırmak için her geçen gün hizmet ağını genişleten Çayırova Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi, hasta yatağı, hasta alt bezi, engelli çocuk ve yetişkin hasta bezi, ücretsiz ulaşım kartı, hastalar adına hastanelerden randevu temin etme, hasta refakati, evde bakım aylığı, 2022 maaşı, kimsesiz, yaşlı ve engelli vatandaşların ev temizliği ve evde bakım hizmeti gibi alanlarda hizmet veriyor. Engelli Vatandaşlar Sosyal Yaşamda Daha Aktif Bu hizmetlerin yanı sıra kurum ve kuruluşlarla yaptığı ortak çalışmalar neticesinde engelli vatandaşların sosyal yaşamlarına da dokunan belediye, sinemadan tiyatroya, kültür sanat etkinliklerinden spora, tarihi ve kültür gezilerinden toplumsal etkinliklere kadar her alanda hizmetlerden yararlanabilmeleri açısından engelli vatandaşların yanlarında oluyor ve engelli vatandaşların bu hizmetlerden faydalanmasını sağlıyor. 2017 Yılı İçerisinde 2345 Engelliye Farklı Alanlarda Hizmet Verildi Danışmanlık ve yönlendirme hizmetlerinin yanı sıra, vatandaşlarla bire bir diyalog kurarak ihtiyacını tespit eden EKM görevlileri, söz konusu hizmetleri en kısa sürede ulaştırmak için seferber oluyor. Yapılan bu hizmetlere ek olarak bölgedeki engellilere yönelik kurum ve kuruluşlarla ortaklaşa programlar düzenleyen Çayırova Belediyesi, sosyal yaşamı bireysel farklılığı olan vatandaşlara ulaştırıyor. Yaptığı her çalışmada vatandaşların engellerini ortadan kaldırmak için hizmetlerini şekillendiren Çayırova Belediyesi, 2017 yılı içerisinde 2345 vatandaşa çeşitli konularda hizmet götürdü.  
Çayırova’da Engeller Ortadan Kaldırılıyor

Çayırova Belediyesi tarafından ilçedeki bireysel farklılığı olan vatandaşlara hizmet veren Engelli Koordinasyon Merkezi, engelli vatandaşların dertlerine derman olmaya devam ediyor. Çayırova ilçesinde yaşayan engelli vatandaşların engellerini ortadan kaldırmak için her geçen gün hizmet ağını genişleten Çayırova Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi, hasta yatağı, hasta alt bezi, engelli çocuk ve yetişkin hasta bezi, ücretsiz ulaşım kartı, hastalar adına hastanelerden randevu temin etme, hasta refakati, evde bakım aylığı, 2022 maaşı, kimsesiz, yaşlı ve engelli vatandaşların ev temizliği ve evde bakım hizmeti gibi alanlarda hizmet veriyor.

Engelli Vatandaşlar Sosyal Yaşamda Daha Aktif

Bu hizmetlerin yanı sıra kurum ve kuruluşlarla yaptığı ortak çalışmalar neticesinde engelli vatandaşların sosyal yaşamlarına da dokunan belediye, sinemadan tiyatroya, kültür sanat etkinliklerinden spora, tarihi ve kültür gezilerinden toplumsal etkinliklere kadar her alanda hizmetlerden yararlanabilmeleri açısından engelli vatandaşların yanlarında oluyor ve engelli vatandaşların bu hizmetlerden faydalanmasını sağlıyor.

2017 Yılı İçerisinde 2345 Engelliye Farklı Alanlarda Hizmet Verildi

Danışmanlık ve yönlendirme hizmetlerinin yanı sıra, vatandaşlarla bire bir diyalog kurarak ihtiyacını tespit eden EKM görevlileri, söz konusu hizmetleri en kısa sürede ulaştırmak için seferber oluyor. Yapılan bu hizmetlere ek olarak bölgedeki engellilere yönelik kurum ve kuruluşlarla ortaklaşa programlar düzenleyen Çayırova Belediyesi, sosyal yaşamı bireysel farklılığı olan vatandaşlara ulaştırıyor. Yaptığı her çalışmada vatandaşların engellerini ortadan kaldırmak için hizmetlerini şekillendiren Çayırova Belediyesi, 2017 yılı içerisinde 2345 vatandaşa çeşitli konularda hizmet götürdü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.