Çayırova’da Fikir Atölyesi

Çayırova 09.11.2018 - 08:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova’da Fikir Atölyesi

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova’da görev yapan öğretmenler ile ‘Çayırova Fikir Atölyesi’ni kurdu.

Çayırova’da eğitimi daha güzel, daha kaliteli, daha iyi yerlere getirmek üzere, tüm eğitimcilerin fikirleri değerlendirilerek ve eğitimcilerin fikirlerinin paylaşılacağı ‘Çayırova Fikir Atölyesi’ Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç öncülüğünde kuruldu. Tunç Çayırova’da kısa vadeli sonuçlarını daha erken alabilecekleri projelere odaklandıklarını belirterek, “Çayırova’da öğretmenlerimiz çok genç. Çayırovalı öğretmenlerimiz talep ediyor. Bu da bize avantaj sağlıyor. Çayırova’da eğitimle ilgili yeni bir çalışmaya başladığımızda öğretmenlerimiz bizi destekliyor hatta daha fazlasını istiyor. DAHA VERİMLİ VE ENGELSİZ Fikir kulübü vasıtası ile öğretmenlerimizin bireysel olarak yaptığı, eğitim için yenilikçi fikirleri tüm eğitim ailemizin istifadesine sunmak ve yaygınlaştırmak istiyoruz. Gönüllü öğretmenlerimiz ile öğretmen tiyatro grubu ve öğretmen Türk Sanat Müziği korosu gibi ortak sosyal faaliyetler yürütmek, ayrıca öğretmenlerimizle eğitim konusunda daha hızlı verimli ve engelsiz bir araya gelip eğitime dair fikirleri değerlendirebilmek gibi çalışmalarımızla öğretmenlerimiz ile bir arada olacağız. HEDEF YÜZDE YÜZ Neslin değişmesi ile birlikte anlayışta çok dinamik hale geldi. 10 sene önce öğrencilerimize verdiğimiz eğitimle şu an verdiğimiz eğitim çok farklı. Bütün öğrencilerimizin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vasıtası ile bilgisayarları var. Akıllı tahtalarımız mevcut. Artık sosyal medya kullanır gibi bilgi aktarımı söz konusu. EBA şu anda yüzde 85 kullanılıyor. EBA için de hedefimiz Çayırova’da yüzde yüzü yakalamak. Bakanlığın yürüttüğü projelerde Çayırova olarak en yüksek seviyeye çıkmak istiyoruz.” dedi. HABER: KÜBRA AKABALI
Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova’da görev yapan öğretmenler ile ‘Çayırova Fikir Atölyesi’ni kurdu.

Çayırova’da eğitimi daha güzel, daha kaliteli, daha iyi yerlere getirmek üzere, tüm eğitimcilerin fikirleri değerlendirilerek ve eğitimcilerin fikirlerinin paylaşılacağı ‘Çayırova Fikir Atölyesi’ Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç öncülüğünde kuruldu. Tunç Çayırova’da kısa vadeli sonuçlarını daha erken alabilecekleri projelere odaklandıklarını belirterek, “Çayırova’da öğretmenlerimiz çok genç. Çayırovalı öğretmenlerimiz talep ediyor. Bu da bize avantaj sağlıyor. Çayırova’da eğitimle ilgili yeni bir çalışmaya başladığımızda öğretmenlerimiz bizi destekliyor hatta daha fazlasını istiyor.

DAHA VERİMLİ VE ENGELSİZ

Fikir kulübü vasıtası ile öğretmenlerimizin bireysel olarak yaptığı, eğitim için yenilikçi fikirleri tüm eğitim ailemizin istifadesine sunmak ve yaygınlaştırmak istiyoruz. Gönüllü öğretmenlerimiz ile öğretmen tiyatro grubu ve öğretmen Türk Sanat Müziği korosu gibi ortak sosyal faaliyetler yürütmek, ayrıca öğretmenlerimizle eğitim konusunda daha hızlı verimli ve engelsiz bir araya gelip eğitime dair fikirleri değerlendirebilmek gibi çalışmalarımızla öğretmenlerimiz ile bir arada olacağız.

HEDEF YÜZDE YÜZ

Neslin değişmesi ile birlikte anlayışta çok dinamik hale geldi. 10 sene önce öğrencilerimize verdiğimiz eğitimle şu an verdiğimiz eğitim çok farklı. Bütün öğrencilerimizin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vasıtası ile bilgisayarları var. Akıllı tahtalarımız mevcut. Artık sosyal medya kullanır gibi bilgi aktarımı söz konusu. EBA şu anda yüzde 85 kullanılıyor. EBA için de hedefimiz Çayırova’da yüzde yüzü yakalamak. Bakanlığın yürüttüğü projelerde Çayırova olarak en yüksek seviyeye çıkmak istiyoruz.” dedi.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.