Çayırova’da Geleceğin Sanatçıları Yetişiyor

Çayırova 13.11.2018 - 16:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova’da Geleceğin Sanatçıları Yetişiyor

7’den 70’e tüm Çayırova’lılar için Kültür Merkezlerinde ve Semt Konaklarında eğitimden sanata, spordan sosyo-kültürel faaliyetlere kadar birçok alanda ücretsiz kurslar veren Çayırova Belediyesi, geleceğin sanatçılarını yetiştiriyor.

Çayırova’lıların sosyal hayatlarında olumlu etkiler bırakacak çalışmalarla her yaştan bireyin faydalanabileceği kurslar vererek vatandaşlarla buluşturan belediye, bu çalışmalarını Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi, Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi ve tüm mahallelerde hizmete sunduğu Semt Konakları çatısı altında Bilgievleri ve Gençlik Merkezlerinde gerçekleştiriyor. Çocukların ve gençlerin hem sosyal hem de kültürel alanda gelişmesini sağlayan kurslardan olan sanat atölyeleriyle yüzlerce gence ücretsiz eğitim imkanı sunan Çayırova Belediyesi, Sanat Merkezleri’nde piyano, gitar, bağlama, vurmalı çalgılar, bateri, flüt gibi branşlarda eğitimler veriyor. Her biri uzman eğitmenlerce verilen kurslarla çocukların keşfedilmemiş duygularını ve yeteneklerini ortaya çıkaran kurum, müzik alanındaki yetenekli öğrencilere ise ayrı bir eğitim programı uyguluyor. Demirci, “Çocuklarımızı Sanata Teşvik Ediyoruz” Çayırova Belediyesi’nin 4,5 yılda klasik belediyecilik çizgisinin dışında daha aktif yatırım yapan ve sosyal belediyecilik alanında yenilikleri ilçeye kazandıran bir kimliğe büründüğünü açıklayan Belediye Başkanı Şevki Demirci, Hasbihal Buluşmaları kapsamında ziyarette bulunduğu Kültür Merkezleri ve Semt Konakları’ndaki sanat atölyelerinde çocuklarla bir araya geldi. Sanat Merkezleri’nde devam eden gitar kursu dersine katılarak burada çocuklarla bir araya gelen Demirci, her yıl giderek ilginin büyüdüğü sanat atölyelerinde yeni branşlarında açılacağını belirtti. Mevcut durumda piyano, gitar, bağlama, vurmalı çalgılar, bateri, flüt branşlarında hizmet verildiğini açıklayan Demirci, daha çok alanla müziğin tüm noktalarını Çayırova’da ücretsiz olarak sunacaklarını söyledi. Bilgievleri ve Gençlik Merkezleri’ndeki sanat kurslarında yetenekli olan öğrencilerle büyük bir koroya sahip olduklarının altını çizen Demirci, sanatla büyüyen bir gençliğin oluşumunda gerekli tüm çalışmaları arttırarak yapmaya devam edeceklerini belirtti.
7’den 70’e tüm Çayırova’lılar için Kültür Merkezlerinde ve Semt Konaklarında eğitimden sanata, spordan sosyo-kültürel faaliyetlere kadar birçok alanda ücretsiz kurslar veren Çayırova Belediyesi, geleceğin sanatçılarını yetiştiriyor.

Çayırova’lıların sosyal hayatlarında olumlu etkiler bırakacak çalışmalarla her yaştan bireyin faydalanabileceği kurslar vererek vatandaşlarla buluşturan belediye, bu çalışmalarını Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi, Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi ve tüm mahallelerde hizmete sunduğu Semt Konakları çatısı altında Bilgievleri ve Gençlik Merkezlerinde gerçekleştiriyor. Çocukların ve gençlerin hem sosyal hem de kültürel alanda gelişmesini sağlayan kurslardan olan sanat atölyeleriyle yüzlerce gence ücretsiz eğitim imkanı sunan Çayırova Belediyesi, Sanat Merkezleri’nde piyano, gitar, bağlama, vurmalı çalgılar, bateri, flüt gibi branşlarda eğitimler veriyor. Her biri uzman eğitmenlerce verilen kurslarla çocukların keşfedilmemiş duygularını ve yeteneklerini ortaya çıkaran kurum, müzik alanındaki yetenekli öğrencilere ise ayrı bir eğitim programı uyguluyor.

Demirci, “Çocuklarımızı Sanata Teşvik Ediyoruz”

Çayırova Belediyesi’nin 4,5 yılda klasik belediyecilik çizgisinin dışında daha aktif yatırım yapan ve sosyal belediyecilik alanında yenilikleri ilçeye kazandıran bir kimliğe büründüğünü açıklayan Belediye Başkanı Şevki Demirci, Hasbihal Buluşmaları kapsamında ziyarette bulunduğu Kültür Merkezleri ve Semt Konakları’ndaki sanat atölyelerinde çocuklarla bir araya geldi. Sanat Merkezleri’nde devam eden gitar kursu dersine katılarak burada çocuklarla bir araya gelen Demirci, her yıl giderek ilginin büyüdüğü sanat atölyelerinde yeni branşlarında açılacağını belirtti. Mevcut durumda piyano, gitar, bağlama, vurmalı çalgılar, bateri, flüt branşlarında hizmet verildiğini açıklayan Demirci, daha çok alanla müziğin tüm noktalarını Çayırova’da ücretsiz olarak sunacaklarını söyledi. Bilgievleri ve Gençlik Merkezleri’ndeki sanat kurslarında yetenekli olan öğrencilerle büyük bir koroya sahip olduklarının altını çizen Demirci, sanatla büyüyen bir gençliğin oluşumunda gerekli tüm çalışmaları arttırarak yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.