19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Çayırova’da gençlere öncü olacağım”

Siyaset 22.07.2020 - 11:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Çayırova’da gençlere öncü olacağım”

CHP Çayırova’da İlçe Gençlik Kolları Başkanı’nın istifası üzerine yerine Çayırova Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Tayfun Budak geçti. Budak ilk açıklamalarını gazetemize yaparak “amacım sinerji yaratmak” dedi. Çayırova Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Tayfun Budak, gençlik kolları başkanlığına atandı. Bugüne kadar duruşuyla siyasi çevrelerden alkış alan Budak, ilk açıklamasını gazetemize yaptı. Budak, “1-1.5 yıllık bir dönemimiz olacak. Atama yoluyla görevimize geldik. Gençlere öncü olmak, bizden sonra onlara işleyen bir sistem bırakabilmek esas gayemiz. Bu görevi bizlere uygun gören partili büyüklerimize teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu. DAHA FAZLA İNSANA DOKUNACAĞIZ Daha fazla insana ulaşan, daha fazla kişiye dokunan bir anlayışla, yola çıkacaklarını kaydeden Tayfun Budak, “Sinerji yaratmak, partimize enerji katmak isteğindeyim. Güzel şeyler yapmak, yönetimimizle birlikte başarmak düşüncesindeyiz. Çayırova için gençler için yola çıktık. Dileğim güzel işlere imza atmak. İşleyen bir sistem, dönen bir çark, bizden sonrası için bir felsefe ortaya koymak istiyorum. Herkese hayırlı olsun, çok teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

CHP Çayırova’da İlçe Gençlik Kolları Başkanı’nın istifası üzerine yerine Çayırova Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Tayfun Budak geçti. Budak ilk açıklamalarını gazetemize yaparak “amacım sinerji yaratmak” dedi.

Çayırova Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Tayfun Budak, gençlik kolları başkanlığına atandı. Bugüne kadar duruşuyla siyasi çevrelerden alkış alan Budak, ilk açıklamasını gazetemize yaptı. Budak, “1-1.5 yıllık bir dönemimiz olacak. Atama yoluyla görevimize geldik. Gençlere öncü olmak, bizden sonra onlara işleyen bir sistem bırakabilmek esas gayemiz. Bu görevi bizlere uygun gören partili büyüklerimize teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

DAHA FAZLA İNSANA DOKUNACAĞIZ

Daha fazla insana ulaşan, daha fazla kişiye dokunan bir anlayışla, yola çıkacaklarını kaydeden Tayfun Budak, “Sinerji yaratmak, partimize enerji katmak isteğindeyim. Güzel şeyler yapmak, yönetimimizle birlikte başarmak düşüncesindeyiz. Çayırova için gençler için yola çıktık. Dileğim güzel işlere imza atmak. İşleyen bir sistem, dönen bir çark, bizden sonrası için bir felsefe ortaya koymak istiyorum. Herkese hayırlı olsun, çok teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.