Çayırova'da Günay Büyükşehir'de Civelek başvuruyor

Çayırova 06.11.2018 - 22:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova'da Günay Büyükşehir'de Civelek başvuruyor

AK Parti’de 12 Kasım’a kadar sürecek belediye başkanlığı ve meclis üyeliği aday adayı başvurusunun ikinci günü de sakin geçti. Aday adaylarının birbirlerini kolladığı, başvuru için hafta sonunu bekledikleri tahmin ediliyor.

BÜYÜKŞEHİR’DE CİVELEK SÜRPRİZİ Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için adı geçen AK Parti eski MKYK üyesi, eski Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, aday adaylığı için “Başvuru yapacak mısınız?” sorusuna, “Süreci izliyorum” diye cevap verdi. İzmit Belediye Başkan aday adaylığı için adı geçen AK Parti’nin eski il başkanlarından Mahmut Civelek, başvurunun son günü olan 12 Kasım Pazartesi günü İzmit İlçe binasına başvurusunu yapacak. Civelek, Büyükşehir veya İzmit Belediye Başkan aday adaylığı için başvuracağını açıkladı. İzmit eski ilçe başkanlarından il yöneticisi Ali Korkmaz, yöneticilik görevinden istifa edecek. Korkmaz, İzmit Belediye Başkan aday adaylığı için 10 Kasım Cumartesi günü saat 16.30’da başvuru yapacağını söyledi. AKMAN DA HAZIRLANIYOR Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Akman, İzmit Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu 9 Kasım Cuma günü 14.00’de yapacak. Milli Görüş Partilerinde ilçe başkanlığı, il yöneticiliği yapan Seka emeklisi Sinan Üner de 9 Kasım Cuma günü 14.30’da İzmit Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yapacağını duyurdu. İzmit Belediye Başkan aday adaylığı için adı geçenlerden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve İmar Komisyonu Başkanı Zekeriya Özak’tan henüz bir açıklama gelmezken, Eski Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Yenice de İzmit Belediye Başkan aday adaylığı için henüz karar vermediğini söyledi. İzmit Belediye Başkan aday adaylığı için adı geçen AK Parti’nin eski il başkanlarından Şemsettin Ceyhan da aday adaylığı için “Süreci izliyorum” demekle yetindi. Müsiad yöneticilerinden Hicran Bozkurt, 12 Kasım Pazartesi günü İzmit Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu yapacağını açıkladı. İzmit Belediye Başkan aday adaylığı için ismi geçen Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Fazile Özkurt da süreci izlediğini ifade etti. Eski İl Genel Meclisi üyelerinden AK Parti’nin Çayırova kurucu belde başkanlığını yapan müteahhitlik yapan Servet Günay, Çayırova Belediye Başkan aday adaylığı için bu hafta içinde başvurusunu yapacağını söyledi.  
AK Parti’de 12 Kasım’a kadar sürecek belediye başkanlığı ve meclis üyeliği aday adayı başvurusunun ikinci günü de sakin geçti. Aday adaylarının birbirlerini kolladığı, başvuru için hafta sonunu bekledikleri tahmin ediliyor.

BÜYÜKŞEHİR’DE CİVELEK SÜRPRİZİ

Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için adı geçen AK Parti eski MKYK üyesi, eski Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, aday adaylığı için “Başvuru yapacak mısınız?” sorusuna, “Süreci izliyorum” diye cevap verdi.

İzmit Belediye Başkan aday adaylığı için adı geçen AK Parti’nin eski il başkanlarından Mahmut Civelek, başvurunun son günü olan 12 Kasım Pazartesi günü İzmit İlçe binasına başvurusunu yapacak. Civelek, Büyükşehir veya İzmit Belediye Başkan aday adaylığı için başvuracağını açıkladı.

İzmit eski ilçe başkanlarından il yöneticisi Ali Korkmaz, yöneticilik görevinden istifa edecek. Korkmaz, İzmit Belediye Başkan aday adaylığı için 10 Kasım Cumartesi günü saat 16.30’da başvuru yapacağını söyledi.

AKMAN DA HAZIRLANIYOR

Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Akman, İzmit Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu 9 Kasım Cuma günü 14.00’de yapacak. Milli Görüş Partilerinde ilçe başkanlığı, il yöneticiliği yapan Seka emeklisi Sinan Üner de 9 Kasım Cuma günü 14.30’da İzmit Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yapacağını duyurdu.

İzmit Belediye Başkan aday adaylığı için adı geçenlerden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve İmar Komisyonu Başkanı Zekeriya Özak’tan henüz bir açıklama gelmezken, Eski Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Yenice de İzmit Belediye Başkan aday adaylığı için henüz karar vermediğini söyledi. İzmit Belediye Başkan aday adaylığı için adı geçen AK Parti’nin eski il başkanlarından Şemsettin Ceyhan da aday adaylığı için “Süreci izliyorum” demekle yetindi.

Müsiad yöneticilerinden Hicran Bozkurt, 12 Kasım Pazartesi günü İzmit Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu yapacağını açıkladı. İzmit Belediye Başkan aday adaylığı için ismi geçen Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Fazile Özkurt da süreci izlediğini ifade etti. Eski İl Genel Meclisi üyelerinden AK Parti’nin Çayırova kurucu belde başkanlığını yapan müteahhitlik yapan Servet Günay, Çayırova Belediye Başkan aday adaylığı için bu hafta içinde başvurusunu yapacağını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.