19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova'da Hayırlı Pazarlar Uygulaması

Çayırova 25.11.2017 - 17:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova'da Hayırlı Pazarlar Uygulaması

Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde başlatılan “Hayırlı Pazarlar” uygulamasına Çayırova’da devam edildi.

Çayırova, Yenimahalle Menderes Caddesi üzerinde kurulan Cumartesi semt pazarında Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü organizesinde İl Merkezi ve diğer ilçelerden gelen takviye kuvvetlerinin katılımı ile 25 polis 10 ekipten oluşan görevliler pazar içerisinde hırsızlık dolandırıcılık yankesicilik kapkaç ve açıktan hırsızlık olaylarına karşı uygulama yaptı. Pazarın Fatih Caddesi’nden başlayarak sonuna kadar denetim yapan polis ekipleri Pazar esnafına da hayırlı işler diledi. Şüphelenen şahıslar üzerinde kimlik ve GBT kontrolleri yapılırken bayan polis memuru  tarafından bazı bayanların çanta aramaları da gerçekleştirildi. VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR ETTİ Denetimlerin yanısıra  pazar alanına gelen asayiş ekipleri, güven timleri ile birlikte pazarın içerisinde gezerek vatandaşları yankesicilik olaylarına karşı uyardı.Şüpheli şahıslar üzerinde kimlik sorgulaması da yapan ekipler, çantalarını sırtlarında taşıyan bayanları güvenlikleri açısından görebilecekleri şekilde çantalarını taşımaları konusunda uyardılar. Belirli periyotlarla devam edileceği bildirilen uygulamadan memnun olan vatandaşlar ve Pazar esnafı, kendilerini uyaran polis ekiplerine teşekkür ettiler.   
Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde başlatılan “Hayırlı Pazarlar” uygulamasına Çayırova’da devam edildi.

Çayırova, Yenimahalle Menderes Caddesi üzerinde kurulan Cumartesi semt pazarında Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü organizesinde İl Merkezi ve diğer ilçelerden gelen takviye kuvvetlerinin katılımı ile 25 polis 10 ekipten oluşan görevliler pazar içerisinde hırsızlık dolandırıcılık yankesicilik kapkaç ve açıktan hırsızlık olaylarına karşı uygulama yaptı. Pazarın Fatih Caddesi’nden başlayarak sonuna kadar denetim yapan polis ekipleri Pazar esnafına da hayırlı işler diledi. Şüphelenen şahıslar üzerinde kimlik ve GBT kontrolleri yapılırken bayan polis memuru  tarafından bazı bayanların çanta aramaları da gerçekleştirildi.

VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Denetimlerin yanısıra  pazar alanına gelen asayiş ekipleri, güven timleri ile birlikte pazarın içerisinde gezerek vatandaşları yankesicilik olaylarına karşı uyardı.Şüpheli şahıslar üzerinde kimlik sorgulaması da yapan ekipler, çantalarını sırtlarında taşıyan bayanları güvenlikleri açısından görebilecekleri şekilde çantalarını taşımaları konusunda uyardılar. Belirli periyotlarla devam edileceği bildirilen uygulamadan memnun olan vatandaşlar ve Pazar esnafı, kendilerini uyaran polis ekiplerine teşekkür ettiler. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.