19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Çayırova’da hizmet çıtası yükselecek!”

Çayırova 11.09.2019 - 11:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Çayırova’da hizmet çıtası yükselecek!”

Daha önce Gebze Fatih Devlet Hastanesine bağlı olarak faaliyet gösteren Çayırova Semt Polikliniği Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne devredildi. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, “Çayırova’da hizmet çıtasının yükseleceğiz” dedi. Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne bağlı olan Çayırova Semt Polikliniği’nde gündüz bile tam anlamıyla sağlık hizmeti alamıyordu. Çayırova Semt Polikliniği’nin Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesine geçmesiyle birlikte vatandaşlar biraz olsun rahatladı. Konu hakkında açıklamada bulunan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, “Eylül ayı itibari ile Çayırova Semt Polikliniği Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hizmet vermeye başladı. Hastane Yönetimi tarafından eksiklikler tamamlanıyor, gerekli iyileştirme çalışmaları yapılıyor. Semt polikliniğinde halihazırda mesai saatlerinde Çocuk, Kadın Doğum, KBB, Göz, İç Hastalıkları, Aile hekimi uzmanları, mesaiden sonra ise acil hekimleri tarafından birinci basamak poliklinik hizmeti veriliyor. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Çayırova Semt Polikliniğinde hizmet çıtasının yükselteceğiz.     VATANDAŞLARIMIZI MAĞDUR ETMEYECEĞİZ Gebze Belediyesi tarafından inşa edilerek bedelsiz olarak Sağlık Müdürlüğüne tahsis edilen Beylikbağı Sağlık Kompleksi de devreye alındı. Sağlık Kompleksinde sadece mesai saatlerinde hizmet veriliyor. Komplekste; Aile Sağlığı Merkezi, Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı Sağlıklı Hayat Merkezi ve Gebze Fatih Devlet hastanesine bağlı semt polikliniği ve TRSM (Toplum Ruh Sağlığı Merkezi) bulunuyor. Diğer taraftan Çayırova Devlet Hastanesi’nin proje, arazi tahsis ve imar işlem çalışmaları devam ediyor. 200 yataklı olarak projesi yapılan hastanede en az 80 özel oda, 36 yataklı yoğun bakım servisi bulunacak. Yakın zamanda inşaat ihalesine çıkılması beklenen Çayırova Devlet Hastanesi bölgede ikinci basamak sağlık hizmetlerinde önemli bir boşluğu dolduracak. Bu süreçte Çayırova Semt Polikliniği’nde vatandaşlarımızı da mağdur etmeden görevlendirmelerimizi yapacağız” açıklamasında bulundu. HABER: KÜBRA AKABALI

Daha önce Gebze Fatih Devlet Hastanesine bağlı olarak faaliyet gösteren Çayırova Semt Polikliniği Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne devredildi. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, “Çayırova’da hizmet çıtasının yükseleceğiz” dedi.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne bağlı olan Çayırova Semt Polikliniği’nde gündüz bile tam anlamıyla sağlık hizmeti alamıyordu. Çayırova Semt Polikliniği’nin Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesine geçmesiyle birlikte vatandaşlar biraz olsun rahatladı. Konu hakkında açıklamada bulunan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, “Eylül ayı itibari ile Çayırova Semt Polikliniği Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hizmet vermeye başladı. Hastane Yönetimi tarafından eksiklikler tamamlanıyor, gerekli iyileştirme çalışmaları yapılıyor. Semt polikliniğinde halihazırda mesai saatlerinde Çocuk, Kadın Doğum, KBB, Göz, İç Hastalıkları, Aile hekimi uzmanları, mesaiden sonra ise acil hekimleri tarafından birinci basamak poliklinik hizmeti veriliyor. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Çayırova Semt Polikliniğinde hizmet çıtasının yükselteceğiz.

 

 

VATANDAŞLARIMIZI MAĞDUR ETMEYECEĞİZ

Gebze Belediyesi tarafından inşa edilerek bedelsiz olarak Sağlık Müdürlüğüne tahsis edilen Beylikbağı Sağlık Kompleksi de devreye alındı. Sağlık Kompleksinde sadece mesai saatlerinde hizmet veriliyor. Komplekste; Aile Sağlığı Merkezi, Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı Sağlıklı Hayat Merkezi ve Gebze Fatih Devlet hastanesine bağlı semt polikliniği ve TRSM (Toplum Ruh Sağlığı Merkezi) bulunuyor. Diğer taraftan Çayırova Devlet Hastanesi’nin proje, arazi tahsis ve imar işlem çalışmaları devam ediyor. 200 yataklı olarak projesi yapılan hastanede en az 80 özel oda, 36 yataklı yoğun bakım servisi bulunacak. Yakın zamanda inşaat ihalesine çıkılması beklenen Çayırova Devlet Hastanesi bölgede ikinci basamak sağlık hizmetlerinde önemli bir boşluğu dolduracak. Bu süreçte Çayırova Semt Polikliniği’nde vatandaşlarımızı da mağdur etmeden görevlendirmelerimizi yapacağız” açıklamasında bulundu.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.