19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova’da “HOTMAN” rüzgarı

Çayırova 02.03.2017 - 11:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova’da “HOTMAN” rüzgarı

Hedef Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Abbas Sır, Çayırova Kaymakamı olarak göreve başlayan Mustafa Hotman’ı makamında ziyaret etti. Hotman, “Çayırova halkının devletini seven sayan bir yapısı var. Anadolu’da ki sıcaklık burada da mevcut.” dedi.

Ankara Vali Yardımcılığından Çayırova Kaymakamlığına atanan Mustafa Hotman özellikle son dönemde ilçenin emniyet,  asayiş ve güvenlik çalışmaları ile dikkati çekiyor. Çayırova Halkının huzurlu bir ortamda yaşaması, ilçenin değişik suçlarla anılmaması adına İlçe Emniyet Müdürlüğü kapsamında seri huzur operasyonları ile mesaisini yoğunlaştıran Hotman ihtiyaç sahibi vatandaşların sorununa çözüm bulmak adına yardımsever yüzünü de yansıtmaya başladı. YAZICIOĞLU’NUN KAYMAKAM ADAYIYDI Çizdiği profil ve çalışmaları ile Türk Halkının gönlünde ve hafızalarında ayrı bir yeri olan Merhum Vali Recep Yazıcıoğlu’nun kaymakam adayları arasında yer edinen Mustafa Hotman, mesleki ve görev yaşantısında da aynı ilke ve teknikleri uyguladığı öğrenildi. Hotman, “Yaptığımız görev ortada. İnsanımıza hizmet etmek dışında farklı bir düşüncemiz olamaz.  İnsanların mutluluğu, huzuru, sorunlarına çözüm bulunulması bizler için öncelikli görev alanıdır. Bunun sağlanması için biraz etrafımıza bakmamız gerekiyor. Vatandaşla birebir ilişki içinde olmamız çok önemli. Gerek vali yardımcılığı yaptığım illerde gerekse kaymakamlık görevi yaptığım ilçelerde edindiğim tecrübeler, çalışma tekniklerim hem insan odaklı olmuştur. Devletin güçlü elini mağdur insanla buluşturmak konusunda stratejik kentlerde görev yaptım. İnşallah aynı beklentiyi ve memnuniyeti Çayırovalılarada yansıtırım.” dedi.  
Hedef Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Abbas Sır, Çayırova Kaymakamı olarak göreve başlayan Mustafa Hotman’ı makamında ziyaret etti. Hotman, “Çayırova halkının devletini seven sayan bir yapısı var. Anadolu’da ki sıcaklık burada da mevcut.” dedi.

Ankara Vali Yardımcılığından Çayırova Kaymakamlığına atanan Mustafa Hotman özellikle son dönemde ilçenin emniyet,  asayiş ve güvenlik çalışmaları ile dikkati çekiyor. Çayırova Halkının huzurlu bir ortamda yaşaması, ilçenin değişik suçlarla anılmaması adına İlçe Emniyet Müdürlüğü kapsamında seri huzur operasyonları ile mesaisini yoğunlaştıran Hotman ihtiyaç sahibi vatandaşların sorununa çözüm bulmak adına yardımsever yüzünü de yansıtmaya başladı.

YAZICIOĞLU’NUN KAYMAKAM ADAYIYDI

Çizdiği profil ve çalışmaları ile Türk Halkının gönlünde ve hafızalarında ayrı bir yeri olan Merhum Vali Recep Yazıcıoğlu’nun kaymakam adayları arasında yer edinen Mustafa Hotman, mesleki ve görev yaşantısında da aynı ilke ve teknikleri uyguladığı öğrenildi. Hotman, “Yaptığımız görev ortada. İnsanımıza hizmet etmek dışında farklı bir düşüncemiz olamaz.  İnsanların mutluluğu, huzuru, sorunlarına çözüm bulunulması bizler için öncelikli görev alanıdır. Bunun sağlanması için biraz etrafımıza bakmamız gerekiyor. Vatandaşla birebir ilişki içinde olmamız çok önemli. Gerek vali yardımcılığı yaptığım illerde gerekse kaymakamlık görevi yaptığım ilçelerde edindiğim tecrübeler, çalışma tekniklerim hem insan odaklı olmuştur. Devletin güçlü elini mağdur insanla buluşturmak konusunda stratejik kentlerde görev yaptım. İnşallah aynı beklentiyi ve memnuniyeti Çayırovalılarada yansıtırım.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.