19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova'da ikinci aşama eğitim başladı

Eğitim 12.10.2020 - 14:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova'da ikinci aşama eğitim başladı

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdür Azmi Tunç, yüz yüze eğitimin 2. aşaması ile beraber açılan okulları ziyaret etti. Milli Eğitim Bakanlığının yüz yüze eğitime geçiş planlaması doğrultusunda ilkokul, köy okulları, 8. Ve 12. Sınıflar, lise hazırlık sınıfları ve özel gereksinimli çocukların okullarında yüz yüze eğitim başladı. Yeni aşamada İlkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf ile ortaokul 8. sınıflarda haftada 2 gün toplam 12 ders saati ( 2 gün, 6+6), imam hatip ortaokullarında ise haftada 2 gün toplam 14 ders saati (2 gün, 7+7 ) uygulanacak. Lise hazırlık sınıfları ve 12. sınıflarda ise haftada 2 gün toplam 16 ders saati (2 gün, 8+8) yapılacak. Bu kapsamda Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova’da bulunan okullara ziyaret gerçekleştirdi. Yeni sistemin işleyişini kontrol eden kontrol eden Müdür Tunç öğrencilerle sohbet etti. “ÖĞRENCİLERİMİZ BİZLERE EMANET” Ziyaret sonrası yüz yüze eğitime geçiş aşamaları hakkında konuşan Müdür Tunç şu ifadelere yer verdi; “Koronavirüs salgını dolayısıyla uzaktan eğitim ile sürdürdüğümüz eğitim dönemimizi aşamalı olarak yüz yüze eğitime döndürmekteyiz. Bunu yaparken de salgın tedbirlerinin son derece sıkı bir şekilde uygulanıyor oluşundan emin olmalıyız. Bugün yüz yüze eğitimin 2. aşaması dolayısıyla okullarımıza ziyaret gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerde okullarımızın eğitime ne denli hazır olduğunu kontrol ederek öğrencilerimizle sohbet ettik. Eksikliklerin olmaması için kontroller yaptık. Öğrencilerimiz bizlere emanet ve bu emanete sahip çıkmak için büyük gayret içerisindeyiz. Tüm öğrencilerimize derslerinde kolaylıklar diliyorum.”

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdür Azmi Tunç, yüz yüze eğitimin 2. aşaması ile beraber açılan okulları ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığının yüz yüze eğitime geçiş planlaması doğrultusunda ilkokul, köy okulları, 8. Ve 12. Sınıflar, lise hazırlık sınıfları ve özel gereksinimli çocukların okullarında yüz yüze eğitim başladı. Yeni aşamada İlkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf ile ortaokul 8. sınıflarda haftada 2 gün toplam 12 ders saati ( 2 gün, 6+6), imam hatip ortaokullarında ise haftada 2 gün toplam 14 ders saati (2 gün, 7+7 ) uygulanacak. Lise hazırlık sınıfları ve 12. sınıflarda ise haftada 2 gün toplam 16 ders saati (2 gün, 8+8) yapılacak. Bu kapsamda Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova’da bulunan okullara ziyaret gerçekleştirdi. Yeni sistemin işleyişini kontrol eden kontrol eden Müdür Tunç öğrencilerle sohbet etti.

“ÖĞRENCİLERİMİZ BİZLERE EMANET”

Ziyaret sonrası yüz yüze eğitime geçiş aşamaları hakkında konuşan Müdür Tunç şu ifadelere yer verdi; “Koronavirüs salgını dolayısıyla uzaktan eğitim ile sürdürdüğümüz eğitim dönemimizi aşamalı olarak yüz yüze eğitime döndürmekteyiz. Bunu yaparken de salgın tedbirlerinin son derece sıkı bir şekilde uygulanıyor oluşundan emin olmalıyız. Bugün yüz yüze eğitimin 2. aşaması dolayısıyla okullarımıza ziyaret gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerde okullarımızın eğitime ne denli hazır olduğunu kontrol ederek öğrencilerimizle sohbet ettik. Eksikliklerin olmaması için kontroller yaptık. Öğrencilerimiz bizlere emanet ve bu emanete sahip çıkmak için büyük gayret içerisindeyiz. Tüm öğrencilerimize derslerinde kolaylıklar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.