Çayırova’da İlk Sıra Genç Adayın!

Çayırova 22.02.2019 - 11:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova’da İlk Sıra Genç Adayın!

Gençlere büyük önem veren AK Parti, bu durumu Meclis Üyesi Aday listelerinde de gösterdi. Çayırova Belediyesi’nin Meclis Üyesi Aday listesinde ilk sıra 28 yaşındaki İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Burak Fidan’a verildi.

AK Parti Meclis Üyesi, aday listelerinde gençlere verdiği önemi bir kez daha gösterdi. 31 Mart 2019 seçimlerinde çok sayıda genç isme listelerinde yer veren AK Parti, Çayırova’da ise ilk sırayı Gençlik Kolları’ndan bir isme emanet etti. AK Parti Çayırova Gençlik Kolları’nda Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan yardımcısı olan Burak Fidan, 31 Mart Yerel seçimlerinde Çayırova’nın ilk sıra adayı oldu. Bu durum Parti’de gençlere verilen önemin en güzel göstergesi olarak kabul edildi. 28 yaşında ki Malzeme Mühendisi Burak Fidan, Çayırova Gençlik Kolları’nın gururu oldu. SORUMULULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ Birinci sıra meclis üyesi adayı olan Fidan, Afyon Kocatepe Üniversitesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği eğitimini tamamladıktan sonra ikinci Üniversiteyi Maltepe Üniversitesinde Sivil havacılık Ulaştırma İşletmeciliği bölümünde sürdürüyor. Aslen Sivaslı olan Fidan, seçim döneminde gençlerin büyük desteğini almıştı. Fidan yaptığı kısa açıklama da “Arkadaşlarımızın destekleri ve Parti büyüklerimizin oluruyla Çayırova’da AK Parti’nin ilk sıra Belediye Meclis Üyesi adayı olmanın bizlere yüklediği sorumluluğun farkındayız. Bizlere olan güvenlerinden dolayı İl başkanımız Abdullah Eryarsoy’a, ilçe Başkanımız Ekrem Karahan’a, İl Gençlik Kolları başkanımız Emre Kahraman ve İlçe Gençlik Kolları Başkanımız İbrahim Güler’e teşekkür ederim. Meclis üyesi adayı olarak yerel seçimlerde üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getirecek ve Çayırova’da AK hizmetlerin devamı için Belediye Başkanlığını kazanacağız. “dedi.
Gençlere büyük önem veren AK Parti, bu durumu Meclis Üyesi Aday listelerinde de gösterdi. Çayırova Belediyesi’nin Meclis Üyesi Aday listesinde ilk sıra 28 yaşındaki İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Burak Fidan’a verildi.

AK Parti Meclis Üyesi, aday listelerinde gençlere verdiği önemi bir kez daha gösterdi. 31 Mart 2019 seçimlerinde çok sayıda genç isme listelerinde yer veren AK Parti, Çayırova’da ise ilk sırayı Gençlik Kolları’ndan bir isme emanet etti. AK Parti Çayırova Gençlik Kolları’nda Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan yardımcısı olan Burak Fidan, 31 Mart Yerel seçimlerinde Çayırova’nın ilk sıra adayı oldu. Bu durum Parti’de gençlere verilen önemin en güzel göstergesi olarak kabul edildi. 28 yaşında ki Malzeme Mühendisi Burak Fidan, Çayırova Gençlik Kolları’nın gururu oldu.

SORUMULULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

Birinci sıra meclis üyesi adayı olan Fidan, Afyon Kocatepe Üniversitesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği eğitimini tamamladıktan sonra ikinci Üniversiteyi Maltepe Üniversitesinde Sivil havacılık Ulaştırma İşletmeciliği bölümünde sürdürüyor. Aslen Sivaslı olan Fidan, seçim döneminde gençlerin büyük desteğini almıştı. Fidan yaptığı kısa açıklama da “Arkadaşlarımızın destekleri ve Parti büyüklerimizin oluruyla Çayırova’da AK Parti’nin ilk sıra Belediye Meclis Üyesi adayı olmanın bizlere yüklediği sorumluluğun farkındayız. Bizlere olan güvenlerinden dolayı İl başkanımız Abdullah Eryarsoy’a, ilçe Başkanımız Ekrem Karahan’a, İl Gençlik Kolları başkanımız Emre Kahraman ve İlçe Gençlik Kolları Başkanımız İbrahim Güler’e teşekkür ederim. Meclis üyesi adayı olarak yerel seçimlerde üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getirecek ve Çayırova’da AK hizmetlerin devamı için Belediye Başkanlığını kazanacağız. “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.