Çayırova’da İngilizce semineri

Çayırova 20.05.2019 - 17:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova’da İngilizce semineri

Çayırova İlkokulu’nda İngilizce dersinde yıl boyunca kullanılan materyallerin sergisi açıldı. Açılışa Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, okul müdürü, öğretmeneler, öğrenciler ve veliler katıldı. Müdür Tunç Çayırova İlkokulu İngilizce Öğretmeni Elif Korkmazer’e çabasından dolayı teşekkür etti. Öğrencilerin sadece teoride değil uygulamada da derslere katılmasının öğrencilerin eğitim hayatı için uygun olduğunu söyleyen Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, “Bir müdür olarak değil de bir eğitimci olarak Çayırova’da eğitim ile ilgili çalışmalarımızı yapmaya devam ediyoruz. Yeni eğitim projeleri ile öğrencilerimizin ve eğitimcilerimizin talep ve sorunlarını göz önüne alarak, projelerimizi hayata geçireceğiz. Okullarda bize gösterilen ilgi de bizi memnun ediyor. Bizi gören öğrenciler ve eğitimciler sorun ve taleplerini direk olarak bize iletiyor. Bizler de çözüm noktasında çalışıyoruz” dedi. KÜBRA AKABALI

Çayırova İlkokulu’nda İngilizce dersinde yıl boyunca kullanılan materyallerin sergisi açıldı. Açılışa Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, okul müdürü, öğretmeneler, öğrenciler ve veliler katıldı. Müdür Tunç Çayırova İlkokulu İngilizce Öğretmeni Elif Korkmazer’e çabasından dolayı teşekkür etti. Öğrencilerin sadece teoride değil uygulamada da derslere katılmasının öğrencilerin eğitim hayatı için uygun olduğunu söyleyen Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, “Bir müdür olarak değil de bir eğitimci olarak Çayırova’da eğitim ile ilgili çalışmalarımızı yapmaya devam ediyoruz. Yeni eğitim projeleri ile öğrencilerimizin ve eğitimcilerimizin talep ve sorunlarını göz önüne alarak, projelerimizi hayata geçireceğiz. Okullarda bize gösterilen ilgi de bizi memnun ediyor. Bizi gören öğrenciler ve eğitimciler sorun ve taleplerini direk olarak bize iletiyor. Bizler de çözüm noktasında çalışıyoruz” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.