GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çayırova’da kadına yönelik şiddete karşı seferberlik başlatıldı

Çayırova 25.11.2020 - 15:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Çayırova’da kadına yönelik şiddete karşı seferberlik başlatıldı

Kadına yönelik şiddetin en önemli insan hakkı ihlallerinden biri olması, kadın haklarının korunması ve geliştirilmesi doğrultusunda Çayırova’da seferberlik başlatıldı. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde toplumsal farkındalığın arttırılması amacıyla; ‘Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen başkanlığında ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında ‘Aile İçi Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Birimleri’ olarak görev yapan ilçe Emniyet Müdürlükleri bünyesindeki büro Amirliği bünyesindeki ‘Aile İçi Şiddet ve Çocuk Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü Kısım Amirlikleri’ Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen başkanlığında toplantıya katılan heyetle ile beraber ziyaret edildi. KADES uygulamasının tanıtımı ve farkındalığın artırılmasına yönelik; Yeni Mahalle, Fatih Caddesi Mican kavşağında Gebze Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından stantlar kuruldu. Stantlarda görevlendirilen personeller tarafından kadınlara KADES uygulaması, diğer vatandaşlara ise 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun ile ŞÖNİM Hizmetleri hakkında bilinçlendirme çalışması yapıldı.

Kadına yönelik şiddetin en önemli insan hakkı ihlallerinden biri olması, kadın haklarının korunması ve geliştirilmesi doğrultusunda Çayırova’da seferberlik başlatıldı.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde toplumsal farkındalığın arttırılması amacıyla; ‘Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen başkanlığında ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında ‘Aile İçi Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Birimleri’ olarak görev yapan ilçe Emniyet Müdürlükleri bünyesindeki büro Amirliği bünyesindeki ‘Aile İçi Şiddet ve Çocuk Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü Kısım Amirlikleri’ Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen başkanlığında toplantıya katılan heyetle ile beraber ziyaret edildi. KADES uygulamasının tanıtımı ve farkındalığın artırılmasına yönelik; Yeni Mahalle, Fatih Caddesi Mican kavşağında Gebze Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından stantlar kuruldu. Stantlarda görevlendirilen personeller tarafından kadınlara KADES uygulaması, diğer vatandaşlara ise 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun ile ŞÖNİM Hizmetleri hakkında bilinçlendirme çalışması yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.