Çayırova’da karantina!

Çayırova 17.06.2020 - 11:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’da karantina!

Çayırova’da bir mahallede pozitif vaka temaslı kişilerin tespit edilmesi sonucu mahalle karantinaya alındı. Alınan bilgilere göre, Çayırova Özgürlük Mahallesi 205/1 Sokak'ta, pozitif vaka ve temaslı kişilerin tespit edilmesi sonucu sokak karantinaya alındı. Test sonucu pozitif çıkan bazı vatandaşlar tedavi altına alınırken İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, sokakta 21 Haziran'a kadar karantina tedbirlerinin uygulanmasına karar verdi.

Çayırova’da bir mahallede pozitif vaka temaslı kişilerin tespit edilmesi sonucu mahalle karantinaya alındı.

Alınan bilgilere göre, Çayırova Özgürlük Mahallesi 205/1 Sokak'ta, pozitif vaka ve temaslı kişilerin tespit edilmesi sonucu sokak karantinaya alındı. Test sonucu pozitif çıkan bazı vatandaşlar tedavi altına alınırken İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, sokakta 21 Haziran'a kadar karantina tedbirlerinin uygulanmasına karar verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.