Çayırova’da karantinaya alınan sokağa ekmek dağıtıldı

Çayırova 17.06.2020 - 14:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’da karantinaya alınan sokağa ekmek dağıtıldı

Çayırova Belediyesi, Özgürlük Mahallesi’nde karantinaya alınan sokakta yaşayan vatandaşlara ekmek  ve maske dağıttı. Cayırova Belediyesi, pandemi sürecinde vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. İlçe halkının sağlığını korumak ve salgının yayılmasına engel olmak için gece gündüz demeden hizmetlerini sürdüren Çayırova Belediyesi,  İlçe Hıfzıssıhha Kurulunun pozitif vaka dolayısıyla karantinaya aldığı Özgür Mahallesi 205/1 sokakta yaşayan vatandaşlara ekmek ve maske dağıttı. Sokağı yıkayan ve  dezenfekte eden belediye ekipleri, karantina sürecinde vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak.

Çayırova Belediyesi, Özgürlük Mahallesi’nde karantinaya alınan sokakta yaşayan vatandaşlara ekmek  ve maske dağıttı.

Cayırova Belediyesi, pandemi sürecinde vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. İlçe halkının sağlığını korumak ve salgının yayılmasına engel olmak için gece gündüz demeden hizmetlerini sürdüren Çayırova Belediyesi,  İlçe Hıfzıssıhha Kurulunun pozitif vaka dolayısıyla karantinaya aldığı Özgür Mahallesi 205/1 sokakta yaşayan vatandaşlara ekmek ve maske dağıttı. Sokağı yıkayan ve  dezenfekte eden belediye ekipleri, karantina sürecinde vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.