19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova'da Komisyonlar ve Encümen Belirlendi

Çayırova 04.04.2017 - 17:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova'da Komisyonlar ve Encümen Belirlendi

Çayırova Belediye Meclisi Nisan Ayı Oturumunu tamamladı. Oturumda yeni dönemde görev yapacak komisyonlar ve encümen belirlendi.

Encümen ve komisyon üyelerinin belirlendiği maddeler tek tek gündeme alındı. Gündemin altıncı madddesi olarak görüşülen İmar ve Bayındırlık Komisyonuna Başkan Fulya Ebru Önder tekrar aynı görevde devam edecek. Bu komisyonun diğer üyeleri ise  Sefa Yılmaz, Filiz Ayyıldız, Halis Koç, Arif Şentürk seçildi. Meclis Oturumunun yedinci maddesi Plan ve Bütçe Komisyonuna Cengiz Kudu, Murat Tunç, Muhammed Demirtaş, Murat Karaca, Kemal Karagül seçildi. Gündemin sekizinci maddesi Hukuk, Dilekçe Tetkik ve İsimlendirme Komisyonuna Üye Seçimi Vahit Terzi, Mehmet Bayındır, Mehmet Özdemir, Erhan Sarıdede, Hüseyin Tarakçı seçilirken meclisin sekizinci maddesi Encümen Üyeliği için Cemil Göksu, Murat Küçük, Berkan Emiroğlu seçildi. 
Çayırova Belediye Meclisi Nisan Ayı Oturumunu tamamladı. Oturumda yeni dönemde görev yapacak komisyonlar ve encümen belirlendi.

Encümen ve komisyon üyelerinin belirlendiği maddeler tek tek gündeme alındı. Gündemin altıncı madddesi olarak görüşülen İmar ve Bayındırlık Komisyonuna Başkan Fulya Ebru Önder tekrar aynı görevde devam edecek. Bu komisyonun diğer üyeleri ise  Sefa Yılmaz, Filiz Ayyıldız, Halis Koç, Arif Şentürk seçildi.

Meclis Oturumunun yedinci maddesi Plan ve Bütçe Komisyonuna Cengiz Kudu, Murat Tunç, Muhammed Demirtaş, Murat Karaca, Kemal Karagül seçildi. Gündemin sekizinci maddesi Hukuk, Dilekçe Tetkik ve İsimlendirme Komisyonuna Üye Seçimi Vahit Terzi, Mehmet Bayındır, Mehmet Özdemir, Erhan Sarıdede, Hüseyin Tarakçı seçilirken meclisin sekizinci maddesi Encümen Üyeliği için Cemil Göksu, Murat Küçük, Berkan Emiroğlu seçildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.