Çayırova'da Koray Avcı Konseri

Çayırova 01.05.2018 - 18:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova'da Koray Avcı Konseri

Çayırova'da bulunan Otomobil Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir fabrikada 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle konser düzenlendi. İşçilerin aileleri ile birlikte katıldığı program yıl içerisinde performans gösteren işçilere çeşitli hediyelerin takdim edilmesiyle başladı. Konuşmaların ardından 'Adaletin bu mu dünya' isimli parçayla sahneye çıkan Koray Avcı, söylediği şarkılarla zaman zaman coşkulu anlar yaşatırken, zaman zaman da duygulandırdı. Avcı'yı dinlemeye gelen işçiler söylenen şarkılara eşlik ederek gönüllerince eğlendi. 

Çayırova'da bulunan Otomobil Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir fabrikada 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle konser düzenlendi. İşçilerin aileleri ile birlikte katıldığı program yıl içerisinde performans gösteren işçilere çeşitli hediyelerin takdim edilmesiyle başladı.

Konuşmaların ardından 'Adaletin bu mu dünya' isimli parçayla sahneye çıkan Koray Avcı, söylediği şarkılarla zaman zaman coşkulu anlar yaşatırken, zaman zaman da duygulandırdı. Avcı'yı dinlemeye gelen işçiler söylenen şarkılara eşlik ederek gönüllerince eğlendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.