Çayırova’da Kültür Sanat Etkinlikleri Çok Farklı

Çayırova 23.03.2016 - 16:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova’da Kültür Sanat Etkinlikleri Çok Farklı

Eğlenceli ve eğitici tiyatro oyunlarını çocuklar ile buluşturan Çayırova Belediyesi, “Volkan Abi ve Sevimli Kuklaları” isimli çocuk komedi oyununu Çayırova’lı çocukların beğenisine sundu.

Sevimli Kuklalar Çayırova’lı Çocuklarla Buluştu Belediye Kültür salonunda 4 seans olarak sahnelenen oyunda eğitici çocuk şarkıları, çocukların ilgisini çekti. Çocuklara yaşlarına uygun şarkıların yer aldığı oyunda teknolojiyi doğru kullanma, bitki ve hayvan sevgisi, tembelliğin zararları, yalan söylemenin kötülüğü gibi temel erdemler aktarıldı. Yazar ve yönetmenliğini Volkan Yürük’ün yaptığı tiyatro oyununda sahneye çeşitli kuklalar ile çıkan oyuncular, çeşitli mesajlarla çocuklara örnek davranışlar sergilediler. Masal kahramanlarının da sahne aldığı gösteride çocuklar oyuna dahil edilerek eğlencenin tüm salon ile paylaşılması sağlandı. Çayırova Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Nisan ayında da gerek tiyatro gerekse seminer ve benzeri etkinliklerle Çayırovalıları buluşturmaya devam edecek.      
Eğlenceli ve eğitici tiyatro oyunlarını çocuklar ile buluşturan Çayırova Belediyesi, “Volkan Abi ve Sevimli Kuklaları” isimli çocuk komedi oyununu Çayırova’lı çocukların beğenisine sundu.

Sevimli Kuklalar Çayırova’lı Çocuklarla Buluştu

Belediye Kültür salonunda 4 seans olarak sahnelenen oyunda eğitici çocuk şarkıları, çocukların ilgisini çekti. Çocuklara yaşlarına uygun şarkıların yer aldığı oyunda teknolojiyi doğru kullanma, bitki ve hayvan sevgisi, tembelliğin zararları, yalan söylemenin kötülüğü gibi temel erdemler aktarıldı. Yazar ve yönetmenliğini Volkan Yürük’ün yaptığı tiyatro oyununda sahneye çeşitli kuklalar ile çıkan oyuncular, çeşitli mesajlarla çocuklara örnek davranışlar sergilediler. Masal kahramanlarının da sahne aldığı gösteride çocuklar oyuna dahil edilerek eğlencenin tüm salon ile paylaşılması sağlandı.

Çayırova Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Nisan ayında da gerek tiyatro gerekse seminer ve benzeri etkinliklerle Çayırovalıları buluşturmaya devam edecek.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.