Çayırova’da “Malcolm X” sahne alacak

Çayırova 25.10.2019 - 14:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’da “Malcolm X” sahne alacak

Çayırova Belediyesi, çocuklara, gençlere ve yetişkinlere hitap eden tiyatroların yer aldığı Tiyatro Günlerine 3 farklı gösterimle devam ediyor. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ile Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nde 26 ve 27 Ekim tarihlerinde 3 ayrı tiyatro sahne alıyor. “Malcolm X” Pazar Günü 26 Ekim Cumartesi günü Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde 13.00-14.30 saatlerinde “İyilik Ağacı” isimli çocuk tiyatrosu gösterimde olacak. Yine aynı gün yetişkinlere özel olarak sahnelenecek olan “Kahkaha Koridorları” isimli tiyatro ise saat 19.30’da Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nde tiyatro severler ile buluşacak. 27 Ekim Pazar günü Ekim ayı tiyatro etkinliklerinin son gösterimi sahne alacak. Yetişkinlere yönelik olan “Malcolm X” adlı tiyatro saat 19.30’da Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde izleyicileri buluşacak.

Çayırova Belediyesi, çocuklara, gençlere ve yetişkinlere hitap eden tiyatroların yer aldığı Tiyatro Günlerine 3 farklı gösterimle devam ediyor. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ile Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nde 26 ve 27 Ekim tarihlerinde 3 ayrı tiyatro sahne alıyor.

“Malcolm X” Pazar Günü

26 Ekim Cumartesi günü Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde 13.00-14.30 saatlerinde “İyilik Ağacı” isimli çocuk tiyatrosu gösterimde olacak. Yine aynı gün yetişkinlere özel olarak sahnelenecek olan “Kahkaha Koridorları” isimli tiyatro ise saat 19.30’da Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nde tiyatro severler ile buluşacak.

27 Ekim Pazar günü Ekim ayı tiyatro etkinliklerinin son gösterimi sahne alacak. Yetişkinlere yönelik olan “Malcolm X” adlı tiyatro saat 19.30’da Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde izleyicileri buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.