Çayırova’da MEŞALE yandı

Çayırova 11.09.2018 - 12:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova’da MEŞALE yandı

Çayırova Milli Eğitim Müdürlüğü Meşale Eğitim Programı Kapsamın da öğretmenlere Çayırova Kültür Salonu’ ve ilçedeki bir çok okulda seminer ve etkinlikler düzenledi.

Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda ki eğitim programına konuşmacı olarak Nuri Özkan katılırken programın açılışını Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Malkoç birlikte yaptılar. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tunç düzenlenen Meşale Eğitim Programlarına ilişkin yaptığı açıklamada, “ Eğitim alanında, ülkemizin ve toplumun ihtiyaçları, bilimsel ve sosyal değişimler, yeni yaklaşımlara olan ihtiyacı sürekli arttırmaktadır. Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, ilçemizde görev yapan öğretmenlerimizin, eğitim alanında sürdürdükleri liderliği daha da geliştirebilmek adına, öğretmenlerimize yönelik bir eğitim programı tasarlamış bulunuyoruz. “Meşale Eğitim Programı” olarak adlandırdığımız projemiz ile amacımız, öğretmenlerimizin bilgilerini, ilçemizde bulunan diğer meslektaşlarıyla paylaşabilecekleri zeminin temin edilmesini sağlamaktır. Öğretmenlerimize yönelik bu proje daha önce hayata geçirdiğimiz ve sürmekte olan “Haydi Öğretmenim” projesini destekler özellikler taşımaktadır.  AMACIMIZ BİLGİYİ YENİLİKLERİ PAYLAŞMAK 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı, Eylül ayı seminer döneminde başlayacak olan proje ile, öğretmenlerimiz, Seminer döneminde, 20 alanda, dönem içinde ise, öğretmen ihtiyaçlarına göre şekillenecek eğitim programlarını alma imkanına kavuşacaktır. Eğitimler, açılan atölye ve eğitim sınıflarının kapasiteleri doğrultusunda, öğretmenlerimiz tarafından seçilmek suretiyle verilecektir. Yani, öğretmenlerimiz, program içerisinden almak istedikleri eğitim belirleyebileceklerdir. Projemizin sağlıklı şekilde ilerleyebilmesi amacıyla, ihtiyaç duyulan eğitimlerin envanteri, ilçemizde görev yapan öğretmenlerimize web ortamında düzenlenen anket ile belirlenmiş ve eğitim programı talepler doğrultusunda şekillendirilmiştir. Projemizin, özetle “Meşale” olarak adlandırılması, öğretmenlerimizin birbiriyle, bilgi, eğitim ve yenilikleri paylaşması temel prensibinden kaynaklanmaktadır.” Dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Çayırova Milli Eğitim Müdürlüğü Meşale Eğitim Programı Kapsamın da öğretmenlere Çayırova Kültür Salonu’ ve ilçedeki bir çok okulda seminer ve etkinlikler düzenledi.

Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda ki eğitim programına konuşmacı olarak Nuri Özkan katılırken programın açılışını Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Malkoç birlikte yaptılar. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tunç düzenlenen Meşale Eğitim Programlarına ilişkin yaptığı açıklamada, “ Eğitim alanında, ülkemizin ve toplumun ihtiyaçları, bilimsel ve sosyal değişimler, yeni yaklaşımlara olan ihtiyacı sürekli arttırmaktadır. Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, ilçemizde görev yapan öğretmenlerimizin, eğitim alanında sürdürdükleri liderliği daha da geliştirebilmek adına, öğretmenlerimize yönelik bir eğitim programı tasarlamış bulunuyoruz. “Meşale Eğitim Programı” olarak adlandırdığımız projemiz ile amacımız, öğretmenlerimizin bilgilerini, ilçemizde bulunan diğer meslektaşlarıyla paylaşabilecekleri zeminin temin edilmesini sağlamaktır. Öğretmenlerimize yönelik bu proje daha önce hayata geçirdiğimiz ve sürmekte olan “Haydi Öğretmenim” projesini destekler özellikler taşımaktadır.

 AMACIMIZ BİLGİYİ YENİLİKLERİ PAYLAŞMAK

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı, Eylül ayı seminer döneminde başlayacak olan proje ile, öğretmenlerimiz, Seminer döneminde, 20 alanda, dönem içinde ise, öğretmen ihtiyaçlarına göre şekillenecek eğitim programlarını alma imkanına kavuşacaktır. Eğitimler, açılan atölye ve eğitim sınıflarının kapasiteleri doğrultusunda, öğretmenlerimiz tarafından seçilmek suretiyle verilecektir. Yani, öğretmenlerimiz, program içerisinden almak istedikleri eğitim belirleyebileceklerdir. Projemizin sağlıklı şekilde ilerleyebilmesi amacıyla, ihtiyaç duyulan eğitimlerin envanteri, ilçemizde görev yapan öğretmenlerimize web ortamında düzenlenen anket ile belirlenmiş ve eğitim programı talepler doğrultusunda şekillendirilmiştir. Projemizin, özetle “Meşale” olarak adlandırılması, öğretmenlerimizin birbiriyle, bilgi, eğitim ve yenilikleri paylaşması temel prensibinden kaynaklanmaktadır.” Dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.