GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çayırova’da mezarlıklar bayram hazır!

Çayırova 29.07.2020 - 10:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’da mezarlıklar bayram hazır!

Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri,  Kurban bayramı öncesi ilçede bulunan mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmaları yaptı. Vatandaşların bayram süresince yoğun olarak ziyaret edeceği mekânlar arasında yer alan mezarlıklar, belediye ekipler tarafından temizlenerek bayrama hazır hale getirildi. Akse ve Şekerpınar mahallelerinde bulunan mezarlıkları vatandaşların rahat bir şekilde ziyaret etmeleri için hummalı bir çalışma yürüten belediye ekipleri, çalışmalar kapsamında mezarlıklarda yabani ot temizliği ve bakım çalışması gerçekleştirdi. RUTİN TEMİZLİK ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR Öte yandan ilçedeki ibadethanelerde yıl boyunca rutin temizlik çalışmalarını sürdüren Çayırova Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi de ilçede bulunan Cami ve Cem Evi’nde bayram temizliği gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında tüm ibadethanelerde ahize, halı, pencere, vestiyer, mihrap, minberler temizlendi.  

Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri,  Kurban bayramı öncesi ilçede bulunan mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmaları yaptı. Vatandaşların bayram süresince yoğun olarak ziyaret edeceği mekânlar arasında yer alan mezarlıklar, belediye ekipler tarafından temizlenerek bayrama hazır hale getirildi. Akse ve Şekerpınar mahallelerinde bulunan mezarlıkları vatandaşların rahat bir şekilde ziyaret etmeleri için hummalı bir çalışma yürüten belediye ekipleri, çalışmalar kapsamında mezarlıklarda yabani ot temizliği ve bakım çalışması gerçekleştirdi.

RUTİN TEMİZLİK ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Öte yandan ilçedeki ibadethanelerde yıl boyunca rutin temizlik çalışmalarını sürdüren Çayırova Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi de ilçede bulunan Cami ve Cem Evi’nde bayram temizliği gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında tüm ibadethanelerde ahize, halı, pencere, vestiyer, mihrap, minberler temizlendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.