19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova’da MHP tek vücut

Çayırova 16.06.2017 - 13:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova’da MHP tek vücut

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kocaeli Teşkilat yönetimlerinin buluşma noktası Çayırova oldu. Çayırova MHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılım çok yoğun oldu. Adeta iğne atsan yere düşmeyecek yoğunlukta bir katılımla düzenlenen Şekerpınar Kebap Diyarı Restaurant’ta ki iftar programına Kocaeli MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yanısıra ilçe başkanları ve ve çevre ilçelerde ki teşkilat yöneticileri katıldı. İftar programına evsahipliği yapan İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevda Vakitbilir ve Çayırova Ülkü Ocakları Başkanı Hikmet Yılmaz davetlilerle tek tek ilgilendiler. Milliyetçi Hareket partisi camiasının önemli isimleri programa eşleri ve çocukları ile birlikte katılırken İl Başkanı Aydın Ünlü ve İlçe Başkanı Düzdaban masalarda iftarı bekleyen tüm partilileri ile tek tek selamlaşması dikkatlerden kaçmadı. GÜCÜMÜZÜ GÖRÜYORUZ İftar programına katılan davetlilere yönelik kısa bir selamlama konuşması yapan Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Düzdaban, “Nasıl büyük ve güçlü bir aile olduğumuz ortadadır. Bu gücümüzün her zaman farkındaydık. Artık enerjiye dönüşen bir dinamiklikle sahalarda gücümüzü yansıtacağız. Vatandaşımızla hep iç içeydik ama daha fazla vakit geçireceğiz. Ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunlara karşı hep bu akşam olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde tek vücut olamaya devam edeceğiz. İftarımıza katılımızdan dolayı İl Başkanım başta olmak üzere tüm partili arkadaşlarıma ülkücü gençlerimize teşekkür ederim.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kocaeli Teşkilat yönetimlerinin buluşma noktası Çayırova oldu. Çayırova MHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılım çok yoğun oldu.

Adeta iğne atsan yere düşmeyecek yoğunlukta bir katılımla düzenlenen Şekerpınar Kebap Diyarı Restaurant’ta ki iftar programına Kocaeli MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yanısıra ilçe başkanları ve ve çevre ilçelerde ki teşkilat yöneticileri katıldı. İftar programına evsahipliği yapan İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevda Vakitbilir ve Çayırova Ülkü Ocakları Başkanı Hikmet Yılmaz davetlilerle tek tek ilgilendiler. Milliyetçi Hareket partisi camiasının önemli isimleri programa eşleri ve çocukları ile birlikte katılırken İl Başkanı Aydın Ünlü ve İlçe Başkanı Düzdaban masalarda iftarı bekleyen tüm partilileri ile tek tek selamlaşması dikkatlerden kaçmadı.

GÜCÜMÜZÜ GÖRÜYORUZ

İftar programına katılan davetlilere yönelik kısa bir selamlama konuşması yapan Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Düzdaban, “Nasıl büyük ve güçlü bir aile olduğumuz ortadadır. Bu gücümüzün her zaman farkındaydık. Artık enerjiye dönüşen bir dinamiklikle sahalarda gücümüzü yansıtacağız. Vatandaşımızla hep iç içeydik ama daha fazla vakit geçireceğiz. Ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunlara karşı hep bu akşam olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde tek vücut olamaya devam edeceğiz. İftarımıza katılımızdan dolayı İl Başkanım başta olmak üzere tüm partili arkadaşlarıma ülkücü gençlerimize teşekkür ederim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.