19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova’da Nevruz Bilançosu

Çayırova 27.03.2018 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova’da Nevruz Bilançosu

Türkiye genelinde yapılan izinsiz ve olaylı geçen Nevruz kutlama haberlerinin aksine Çayırova’da Pazar günü gerçekleşen Nevruz sorunsuz geçti.

Hiçbir izinsiz kutlamanın yaşanmadığı Nevruz gününde Asayiş Büro Ekipleri 11 işyerine ve 54 araca yönelik arama ve denetleme gerçekleşti. 200 üzerinde şahsında kimlik kontrollerinin yapıldığı Nevruz gününde herhangi bir soruna rastlanmadı. Çayırova Nevruz’u en sorunsuz ve huzurla geçiren ilçeler arasında yerini aldı. GENEL UYGULAMADA 2 KİŞİ YAKALANDI Nevruz Sonrası Türkiye geneli yapılan polis uygulamalarının Çayırova Ayağında ki denetim, uygulama ve aramalarda Atatürk Mahallesi’nde R.T Akse Mahallesi’nde isimli C.T isimli şahıslar daha önceden kesinleşmiş hapis cezaları olduğu gerekçesiyle adreslerinde yakalandı. İki şahsında yaralama suçların hüküm giydiği ve uzun süredir yakalanma kararı olduğu öğrenildi.
Türkiye genelinde yapılan izinsiz ve olaylı geçen Nevruz kutlama haberlerinin aksine Çayırova’da Pazar günü gerçekleşen Nevruz sorunsuz geçti.

Hiçbir izinsiz kutlamanın yaşanmadığı Nevruz gününde Asayiş Büro Ekipleri 11 işyerine ve 54 araca yönelik arama ve denetleme gerçekleşti. 200 üzerinde şahsında kimlik kontrollerinin yapıldığı Nevruz gününde herhangi bir soruna rastlanmadı. Çayırova Nevruz’u en sorunsuz ve huzurla geçiren ilçeler arasında yerini aldı.

GENEL UYGULAMADA 2 KİŞİ YAKALANDI

Nevruz Sonrası Türkiye geneli yapılan polis uygulamalarının Çayırova Ayağında ki denetim, uygulama ve aramalarda Atatürk Mahallesi’nde R.T Akse Mahallesi’nde isimli C.T isimli şahıslar daha önceden kesinleşmiş hapis cezaları olduğu gerekçesiyle adreslerinde yakalandı. İki şahsında yaralama suçların hüküm giydiği ve uzun süredir yakalanma kararı olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.