Çayırova’da ‘Ocak Meclisi’ Tamam!

Çayırova 09.01.2020 - 11:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’da ‘Ocak Meclisi’ Tamam!

Çayırova Belediyesi’nin Ocak ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin başkanlığında gerçekleşen ikinci oturumla tamamlandı. Meclis toplantı salonunda yoklama ve meclis üyelerine gündem dışı söz verilmesi ile başlayan toplantıda konuşan Başkan Çiftçi, Sarıkamış’ta düzenlenen anma programına katıldığını, harekâtın 105. yılında Türkiye’nin dört bir tarafından vatandaşlarımızın şehitleri anmaya geldiğini söyledi. SÖZLEŞMELİ PERSONELLERİN MAAŞLARI BELİRLENDİ Gündemin birinci ve ikinci maddeleri olan ilçe sınırlarında bulunan 1301 Ada, 5 ve 13 No’lu Parseller ile 2093 ada, 1 nolu parselde uygulama imar plan değişikliği, süre uzatımı ve bir sonraki meclis toplantısında görüşülmesi için oy birliği ile yeniden komisyona havale edildi. Belediyede 2020 yılında çalıştırılması düşünülen sözleşmeli personellerin aylık ücreti ve zabıta personelinin maktu mesai ücreti oy birliği karara bağlandı. MEZAR YERİNDE ÜCRET DEĞİŞTİ Mezar yeri tahsis işlemlerinde uygulanacak esasların belirlenmesi ve mezar yeri ücret tarifesinde revize yapılması ve Strateji Geliştirme Müdürlüğü ile Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne ait görev ve çalışma yönetmeliğinde revize yapılması ve İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Yapı Kontrol Müdürlüğü’nün 2020 yılı ücret tarifelerinde revize yapılmasına oy birliği karar verildi. Bir sonraki meclis toplantısının 4 Şubat Salı günü saat 15.00’de yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

Çayırova Belediyesi’nin Ocak ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin başkanlığında gerçekleşen ikinci oturumla tamamlandı. Meclis toplantı salonunda yoklama ve meclis üyelerine gündem dışı söz verilmesi ile başlayan toplantıda konuşan Başkan Çiftçi, Sarıkamış’ta düzenlenen anma programına katıldığını, harekâtın 105. yılında Türkiye’nin dört bir tarafından vatandaşlarımızın şehitleri anmaya geldiğini söyledi.

SÖZLEŞMELİ PERSONELLERİN MAAŞLARI BELİRLENDİ

Gündemin birinci ve ikinci maddeleri olan ilçe sınırlarında bulunan 1301 Ada, 5 ve 13 No’lu Parseller ile 2093 ada, 1 nolu parselde uygulama imar plan değişikliği, süre uzatımı ve bir sonraki meclis toplantısında görüşülmesi için oy birliği ile yeniden komisyona havale edildi. Belediyede 2020 yılında çalıştırılması düşünülen sözleşmeli personellerin aylık ücreti ve zabıta personelinin maktu mesai ücreti oy birliği karara bağlandı.

MEZAR YERİNDE ÜCRET DEĞİŞTİ

Mezar yeri tahsis işlemlerinde uygulanacak esasların belirlenmesi ve mezar yeri ücret tarifesinde revize yapılması ve Strateji Geliştirme Müdürlüğü ile Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne ait görev ve çalışma yönetmeliğinde revize yapılması ve İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Yapı Kontrol Müdürlüğü’nün 2020 yılı ücret tarifelerinde revize yapılmasına oy birliği karar verildi. Bir sonraki meclis toplantısının 4 Şubat Salı günü saat 15.00’de yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.