19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova’da öğrenme şenliği coşkusu

Çayırova 29.04.2019 - 11:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova’da öğrenme şenliği coşkusu

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çayırova Halk Eğitim Merkezi tarafından 2018-2019 Eğitim Öğretim yıl sonu öğrenme şenliği ve sergi açılışı ilçe protokolünün katılımı ile yapıldı.

Necmetin Erbakan Kültür Merkezi’nde, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ekrem Karahan, ilçe mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, halk eğitim merkezi kursiyerleri, öğrenciler, okul idarecileri ve vatandaşların katıldığı tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Protokol konuşmaları ile devam eden şenlikte öğrencilerin hazırladığı folklor gösterile ilgi ile izlendi. EMNİYET SATNDI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından şenlik alanında kurulan standa özellikle gençler ve çocuklardan büyük ilgi gördü.  Suçtan uzak durmak adına hazırlanan broşürlerden alan öğrenciler bilgileri dikkatli bir şekilde okudular. Daha sonra hem bayanlar hem de erkekler için hazırlanan animasyonlarda fotoğraf çektiren öğrencilerle ilçe milli eğitim müdürü Erkan Gürbüz’de uzun süre sohbet etti. EL EMEĞİ ÜRÜNLERİ GEZDİLER Açılış sonrası Çayırova Halk Eğitim Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan el emeği ürünlerin yanı sıra lise öğrencilerin bilimsel stantları protokol ve vatandaşlar tarafından gezildi. Kursiyerler ürünler, icatlar ve çalışmalar hakkında protokole bilgi vererek yıl boyunca yaptıkları çalışmanın sergilenmesine katılımlarından dolayı teşekkür ettiler. HABER: ADNAN AYVAZ
Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çayırova Halk Eğitim Merkezi tarafından 2018-2019 Eğitim Öğretim yıl sonu öğrenme şenliği ve sergi açılışı ilçe protokolünün katılımı ile yapıldı.

Necmetin Erbakan Kültür Merkezi’nde, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ekrem Karahan, ilçe mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, halk eğitim merkezi kursiyerleri, öğrenciler, okul idarecileri ve vatandaşların katıldığı tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Protokol konuşmaları ile devam eden şenlikte öğrencilerin hazırladığı folklor gösterile ilgi ile izlendi.

EMNİYET SATNDI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından şenlik alanında kurulan standa özellikle gençler ve çocuklardan büyük ilgi gördü.  Suçtan uzak durmak adına hazırlanan broşürlerden alan öğrenciler bilgileri dikkatli bir şekilde okudular. Daha sonra hem bayanlar hem de erkekler için hazırlanan animasyonlarda fotoğraf çektiren öğrencilerle ilçe milli eğitim müdürü Erkan Gürbüz’de uzun süre sohbet etti.

EL EMEĞİ ÜRÜNLERİ GEZDİLER

Açılış sonrası Çayırova Halk Eğitim Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan el emeği ürünlerin yanı sıra lise öğrencilerin bilimsel stantları protokol ve vatandaşlar tarafından gezildi. Kursiyerler ürünler, icatlar ve çalışmalar hakkında protokole bilgi vererek yıl boyunca yaptıkları çalışmanın sergilenmesine katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

HABER: ADNAN AYVAZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.