19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova'da Okul Müdürleri Toplandı!

Çayırova 09.10.2018 - 16:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova'da Okul Müdürleri Toplandı!

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen başkanlığında  2018-2019 eğitim-öğretim yılı ortaokul ve lise okul müdürleri toplantısı yapıldı.

Toplantıda 2018-2019 eğitim-öğretim yılında yapılması gereken çalışmalar, kayıt işlemleri, servis ve kantin denetimi, okul güvenliği ve güvenlik tedbirleri, sağlık ve spor taraması, proje çalışmaları ve Tübitak projeleri, sosyal etkinlikler ile ilgili konular görüşüldü. Toplantıya Çayırova kaymakamı Hasan Gözen, ilçe milli eğitim müdürü  Azmi Tunç, milli eğitim şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı. İlçe milli eğitim müdürü Azmi Tunç öğretmenlik mesleğinin emek istediğini belirterek, bu konuda okul müdürlerine büyük görevler düştüğünü söyledi. ";Öğretmenlik, fedakarlık mesleğidir. Fedakarlığımızı göstermeliyiz. Yarınlarımız olacak çocuklarımızın hayata atılma maratonunun en önemli adımı okuldur. Geleceğimizi yönetecek nesillerin yetişmesinde en büyük pay sizlerin olacaktır. Bu anlamda ben şu ana kadar yaptığınız tüm çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum ve bu özverili çalışmalarınızın devamını diliyorum." İlçe kaymakamı  Hasan Gözen, “ Siz değerli idarecilerimizden tek isteğimiz, okulunuz öğrencilerinin, okulu kendi evi gibi görmeleri, okulda bir aile sıcaklığını hmelerini sağlamanızdır. Öğretmenlerle devamlı irtibat halinde olmalısınız. Toplantıya katılım sağlayan tüm okul müdürlerime çok teşekkür ediyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Yeni eğitim öğretim yılı ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen başkanlığında  2018-2019 eğitim-öğretim yılı ortaokul ve lise okul müdürleri toplantısı yapıldı.

Toplantıda 2018-2019 eğitim-öğretim yılında yapılması gereken çalışmalar, kayıt işlemleri, servis ve kantin denetimi, okul güvenliği ve güvenlik tedbirleri, sağlık ve spor taraması, proje çalışmaları ve Tübitak projeleri, sosyal etkinlikler ile ilgili konular görüşüldü. Toplantıya Çayırova kaymakamı Hasan Gözen, ilçe milli eğitim müdürü  Azmi Tunç, milli eğitim şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı. İlçe milli eğitim müdürü Azmi Tunç öğretmenlik mesleğinin
emek istediğini belirterek, bu konuda okul müdürlerine büyük görevler düştüğünü söyledi. ";Öğretmenlik, fedakarlık mesleğidir. Fedakarlığımızı göstermeliyiz. Yarınlarımız olacak çocuklarımızın hayata atılma maratonunun en önemli adımı okuldur. Geleceğimizi yönetecek nesillerin yetişmesinde en büyük pay sizlerin olacaktır. Bu anlamda ben şu ana kadar yaptığınız tüm çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum ve bu özverili çalışmalarınızın devamını diliyorum." İlçe kaymakamı  Hasan Gözen, “ Siz değerli idarecilerimizden tek isteğimiz, okulunuz öğrencilerinin, okulu kendi evi gibi görmeleri, okulda bir aile sıcaklığını hmelerini sağlamanızdır. Öğretmenlerle devamlı irtibat halinde olmalısınız. Toplantıya katılım sağlayan tüm okul müdürlerime çok teşekkür ediyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Yeni eğitim öğretim yılı ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.