19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova’da Okuryazarlık Seferberliği

Çayırova 14.02.2018 - 12:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova’da Okuryazarlık Seferberliği

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, ‘Okuryazar Seferberliği’ projesi çerçevesinde Çayırova’da bulunan dernek lokalleri ve kahvehanelerde kampanyayı tanıtmaya başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde başlatılan ‘Okuryazarlık Seferberliği’ projesi kapsamında Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç dernek lokalleri kahvehanelerde kampanyayı anlatmak için mesailerine başladı. Tunç’a İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kadir Dikmen, Özgürlük Mahallesi Muhtarı Rahman Güler ve okul müdürleri eşlik etti. SEFERBERLİK BAŞLATILDI Gittiği her dernekte Okuryazarlık Seferberliği Projesi’ni anlatan Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan himayesinde başlatılan, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy koordinatörlüğünde, Çayırova Kaymakamımız Hasan Gözen kontrolünde Okuryazar seferberliği başlatıldı.     SEVİYE EN TEPEDE OLMALI Çayırova’da okuma-yazma bilmeyen vatandaşımızın kalmaması için bizler de okuma-yazma kursları açıyoruz. Sizlerden ricamız okuma-yazma bilmeyen akrabalarını, eşlerini, dostlarını açtığımız okuma-yazma kurslarına getirmeniz. Çayırova’da okur-yazar seviyesini en tepeye çıkarmak istiyoruz. Çayırova’da açılan okuma yazma kurslarına okuma yazma bilmeyen tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz.” dedi. HABER:KÜBRA AKABALI
Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, ‘Okuryazar Seferberliği’ projesi çerçevesinde Çayırova’da bulunan dernek lokalleri ve kahvehanelerde kampanyayı tanıtmaya başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde başlatılan ‘Okuryazarlık Seferberliği’ projesi kapsamında Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç dernek lokalleri kahvehanelerde kampanyayı anlatmak için mesailerine başladı. Tunç’a İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kadir Dikmen, Özgürlük Mahallesi Muhtarı Rahman Güler ve okul müdürleri eşlik etti.

SEFERBERLİK BAŞLATILDI

Gittiği her dernekte Okuryazarlık Seferberliği Projesi’ni anlatan Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan himayesinde başlatılan, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy koordinatörlüğünde, Çayırova Kaymakamımız Hasan Gözen kontrolünde Okuryazar seferberliği başlatıldı.

 

 

SEVİYE EN TEPEDE OLMALI

Çayırova’da okuma-yazma bilmeyen vatandaşımızın kalmaması için bizler de okuma-yazma kursları açıyoruz. Sizlerden ricamız okuma-yazma bilmeyen akrabalarını, eşlerini, dostlarını açtığımız okuma-yazma kurslarına getirmeniz. Çayırova’da okur-yazar seviyesini en tepeye çıkarmak istiyoruz. Çayırova’da açılan okuma yazma kurslarına okuma yazma bilmeyen tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz.” dedi.

HABER:KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.