19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova'da önce eğitim

Çayırova 14.05.2018 - 17:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova'da önce eğitim

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen 4006 Tübitak Bilim Fuarları Destekleme Programları Kapsamında İstiklal Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı bilim fuarının açılış programına katıldı.

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında İstiklal Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Proje Sergilerinin açılışı yapıldı. Açılışa Çayırova  Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Ak parti İlçe Başkanı Aliosman Gür, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova Ak parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Kutbay Dönmez'de katıldı.Kaymakam Gözen, fuar açılışında yaptığı konuşmada, “Bizler geçmişte astronomiden matematiğe, tıptan coğrafyaya birçok bilim dalında çok önemli başarılara imza atmış bir medeniyetin mirasçılarıyız. Çayırova'da yine eğitimde çok başarılı bir ilçemiz. Bilimsel çalışmalarda yeni ufuklar açacak bu tür bilim fuarlarının ilçemizde de düzenlemiş olması öğrencilerimiz ve okullarımız açısından çok faydalı ve gelecek adına ümit verici olarak görüyoruz; Projelerin hazırlanışında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederim” dedi. Kaymakam Gözen ve diğer katılımcılar tarafından serginin açılışı yapıldıktan sonra  projeler gezilerek, öğrenciler tarafından uygulamalı olarak projelerin tanıtımı yapıldı.
Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen 4006 Tübitak Bilim Fuarları Destekleme Programları Kapsamında İstiklal Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı bilim fuarının açılış programına katıldı.

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında İstiklal Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Proje Sergilerinin açılışı yapıldı.

Açılışa Çayırova  Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Ak parti İlçe Başkanı Aliosman Gür, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova Ak parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Kutbay Dönmez'de katıldı.Kaymakam Gözen, fuar açılışında yaptığı konuşmada, “Bizler geçmişte astronomiden matematiğe, tıptan coğrafyaya birçok bilim dalında çok önemli başarılara imza atmış bir medeniyetin mirasçılarıyız. Çayırova'da yine eğitimde çok başarılı bir ilçemiz. Bilimsel çalışmalarda yeni ufuklar açacak bu tür bilim fuarlarının ilçemizde de düzenlemiş olması öğrencilerimiz ve okullarımız açısından çok faydalı ve gelecek adına ümit verici olarak görüyoruz; Projelerin hazırlanışında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederim” dedi. Kaymakam Gözen ve diğer katılımcılar tarafından serginin açılışı yapıldıktan sonra  projeler gezilerek, öğrenciler tarafından uygulamalı olarak projelerin tanıtımı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.