Çayırova’da Pazarlar Denetimli

Çayırova 03.09.2018 - 17:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova’da Pazarlar Denetimli

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Halkımızın pazar alışverişlerini kapalı ve denetimlerin sık yapıldığı ortamlarda yapabilmesi için modern ve tam donanımlı kapalı semt pazarlarımız ile hizmet veriyoruz.” dedi.

Semt pazarlarını sokak ve caddelerden çıkararak, belli alanlarda kapalı semt pazarı oluşturma adına çalışmalarını yürüten Çayırova Belediyesi, Çayırova Akse Mahallesi 479/1 Sokak’ta Akse Kapalı Pazar’ında vatandaşlara hizmet veriyor. Pazartesi ve Perşembe günleri kurulan pazardan vatandaşlar oldukça memnun. Hedeflerinin tüm semt pazarlarını sabit, kapalı pazar yerlerine taşımak olduğunu ifade eden Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Akse Kapalı Semt Pazarı’nın örnek bir uygulama olduğunu söyledi. ÇAYIROVA DÖNÜŞÜMDEN GEÇİYOR Başkan Demirci, “Ülkemizin hızlı bir şekilde yaşamış olduğu değişim ve dönüşüm sürecinden Çayırova’da geçiyor. Artık caddelerde, sokak aralarında kurulan pazarların yerine daha modern, insanları rahatsız etmeyecek sabit semt pazarları oluşturmak istiyoruz. Bunun ilk örneğini Cumhuriyet Mahallesi’nde hizmete sunmuştuk. İlçemizde 3 ayrı noktada toplamda 9 mahallemize hitap edecek semt pazarları oluşturuyoruz.” dedi. RİNG SEFERLERİ YAPILIYOR Akse Semt Pazarı 5.000 m2 alana yapılan, içerisinde otopark, Bay/Bayan mescit, idari bina, çocuk emzirme odası, Bay/Bayan Wc ve kafeteryalarda bulunuyor.  Nezih, temiz ve sıcak bir ortamda alışverişinizi yapacağınız kapalı semt pazarımıza ulaşımlar, Belediye tarafından görevlendirilen otobüs servisleriyle ücretsiz yapılıyor. Saat 11.00’dan itibaren göreve başlayan servisler her saat başı Kapalı Semt Pazarından hareketle, ring halinde görevlendirilen güzergâhını dolaşarak tekrar Kapalı Semt Pazar alanına ulaşıyor. KÜBRA AKABALI
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Halkımızın pazar alışverişlerini kapalı ve denetimlerin sık yapıldığı ortamlarda yapabilmesi için modern ve tam donanımlı kapalı semt pazarlarımız ile hizmet veriyoruz.” dedi.

Semt pazarlarını sokak ve caddelerden çıkararak, belli alanlarda kapalı semt pazarı oluşturma adına çalışmalarını yürüten Çayırova Belediyesi, Çayırova Akse Mahallesi 479/1 Sokak’ta Akse Kapalı Pazar’ında vatandaşlara hizmet veriyor. Pazartesi ve Perşembe günleri kurulan pazardan vatandaşlar oldukça memnun. Hedeflerinin tüm semt pazarlarını sabit, kapalı pazar yerlerine taşımak olduğunu ifade eden Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Akse Kapalı Semt Pazarı’nın örnek bir uygulama olduğunu söyledi.

ÇAYIROVA DÖNÜŞÜMDEN GEÇİYOR

Başkan Demirci, “Ülkemizin hızlı bir şekilde yaşamış olduğu değişim ve dönüşüm sürecinden Çayırova’da geçiyor. Artık caddelerde, sokak aralarında kurulan pazarların yerine daha modern, insanları rahatsız etmeyecek sabit semt pazarları oluşturmak istiyoruz. Bunun ilk örneğini Cumhuriyet Mahallesi’nde hizmete sunmuştuk. İlçemizde 3 ayrı noktada toplamda 9 mahallemize hitap edecek semt pazarları oluşturuyoruz.” dedi.

RİNG SEFERLERİ YAPILIYOR

Akse Semt Pazarı 5.000 m2 alana yapılan, içerisinde otopark, Bay/Bayan mescit, idari bina, çocuk emzirme odası, Bay/Bayan Wc ve kafeteryalarda bulunuyor.  Nezih, temiz ve sıcak bir ortamda alışverişinizi yapacağınız kapalı semt pazarımıza ulaşımlar, Belediye tarafından görevlendirilen otobüs servisleriyle ücretsiz yapılıyor. Saat 11.00’dan itibaren göreve başlayan servisler her saat başı Kapalı Semt Pazarından hareketle, ring halinde görevlendirilen güzergâhını dolaşarak tekrar Kapalı Semt Pazar alanına ulaşıyor.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.