Çayırova’da Projeler Eş Zamanlı Başlayacak

Çayırova 19.02.2018 - 15:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova’da Projeler Eş Zamanlı Başlayacak

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Hasbihal Buluşmaları programlarına ara vermeden devam ediyor. Programda konuşan Başkan Demirci, “2018 yılında 5 dev projenin temelini atarak Çayırova’nın çehresini değiştireceğiz.” dedi.

Eğitim öğretim dönemi boyunca Hasbihal Buluşmalarını Anne Çocuk Kulüpleri, Bilgievleri ve Gençlik Merkezlerinde sürdüren, verilen yarıyıl tatilinde ise eğitim camiasıyla bir araya gelen Demirci, hem yatırımları anlatıyor hem de çalışmaların halk nezdindeki olumlu yada olumsuz sonuçları birinci elden ölçüyor. Gerek belediye eğitim kurumları, gerekse de milli eğitim camiasıyla Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’un da katılımlarıyla Hasbihal Buluşmaları’nda bir araya gelen, yatırım ve projeleri değerlendiren başkan Demirci, yarı yıl tatilinin tamamlanması ile birlikte Bilgievlerindeki programlarına devam ediyor. 21 Şubat Çarşamba günü Akse ve Atatürk Bilgievlerinde devam edecek olan Hasbihal Buluşmalarını yine aynı gün içerisinde öğretmenlerle bir araya gelinerek sürdürülecek. VERİMLİ VE ETKİN YÖNETİMLE ÇAYIROVA KAZANIYOR Verimli ve etkin yönetim şekli ile Çayırova’nın yenilikler kazanmasına, gelişim ve dönüşüm çağına ayak uydurmasına yönelik yapılan hizmetleri halk nezdinde değerlendiren ve eğitim camiasının da görüşlerini alan Belediye Başkanı Şevki Demirci, katılımcı yerel yönetimin ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini Hasbihal Buluşmaları ile gerçekleştirdiklerini söyledi. Çayırova’nın 10’nuyla yüz yüze istişare etme adına buluşma programlarının startını yaklaşık 3 ay önce verdiklerini hatırlatan Demirci, Anne Çocuk Kulüplerinde 2.000 aileyle bir araya geldiklerini, yine proje kapsamında Bilgievlerinde 5.000 aileyle buluşmaya devam ettiklerini söyledi. Sadece belediye eğitim birimlerini kapsamayan Hasbihal Buluşmalarına eğitim camiasıyla devam ettiklerini açıklayan Demirci, ilerleyen süreçte, İl, ilçe dernekleri, spor kulüpleri, sağlık camiası, esnaf ve toplumun tüm kesimleriyle bir araya geleceklerini dile getirdi. 5 DEV PROJE EŞ ZAMANLI BAŞLAYACAK Her bir yatırım için vatandaşların fikirlerini, talep ve önerilerini ön görerek yola çıktıklarını, yapılan çalışmalarda Çayırova’lılarında söz sahibi olmalarını hedefleyen bir anlayışla ilçeyi yeniden inşa ettiklerini söyleyen başkan Demirci, tamamlanan projelerin bir bir hizmete sunulduğunu, 2018 yılı içerisinde ise 5 dev projenin de temelinin atılacağını belirtti. 200 Yataklı Devlet Hastanesi, Kent Meydanı, Engelsiz Yaşam Merkezi, Şifa Bağlantısı Geçiş Köprüsü ve Küçük Sanayi sitesinin temellerinin kısa bir süre sonra atılacağını açıklayan Demirci, bu 5 dev yatırımın yanısıra ilçede değişimin en önemli adımlarından olan Prestijli Caddeler uygulamalarında Menderes, Gaziler, Abdurrahman Korhan ve Tuna Caddelerinde yenileme ve prestij çalışmalarınada başlayacaklarını ifade etti.
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Hasbihal Buluşmaları programlarına ara vermeden devam ediyor. Programda konuşan Başkan Demirci, “2018 yılında 5 dev projenin temelini atarak Çayırova’nın çehresini değiştireceğiz.” dedi.

Eğitim öğretim dönemi boyunca Hasbihal Buluşmalarını Anne Çocuk Kulüpleri, Bilgievleri ve Gençlik Merkezlerinde sürdüren, verilen yarıyıl tatilinde ise eğitim camiasıyla bir araya gelen Demirci, hem yatırımları anlatıyor hem de çalışmaların halk nezdindeki olumlu yada olumsuz sonuçları birinci elden ölçüyor. Gerek belediye eğitim kurumları, gerekse de milli eğitim camiasıyla Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’un da katılımlarıyla Hasbihal Buluşmaları’nda bir araya gelen, yatırım ve projeleri değerlendiren başkan Demirci, yarı yıl tatilinin tamamlanması ile birlikte Bilgievlerindeki programlarına devam ediyor. 21 Şubat Çarşamba günü Akse ve Atatürk Bilgievlerinde devam edecek olan Hasbihal Buluşmalarını yine aynı gün içerisinde öğretmenlerle bir araya gelinerek sürdürülecek.

VERİMLİ VE ETKİN YÖNETİMLE ÇAYIROVA KAZANIYOR

Verimli ve etkin yönetim şekli ile Çayırova’nın yenilikler kazanmasına, gelişim ve dönüşüm çağına ayak uydurmasına yönelik yapılan hizmetleri halk nezdinde değerlendiren ve eğitim camiasının da görüşlerini alan Belediye Başkanı Şevki Demirci, katılımcı yerel yönetimin ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini Hasbihal Buluşmaları ile gerçekleştirdiklerini söyledi. Çayırova’nın 10’nuyla yüz yüze istişare etme adına buluşma programlarının startını yaklaşık 3 ay önce verdiklerini hatırlatan Demirci, Anne Çocuk Kulüplerinde 2.000 aileyle bir araya geldiklerini, yine proje kapsamında Bilgievlerinde 5.000 aileyle buluşmaya devam ettiklerini söyledi. Sadece belediye eğitim birimlerini kapsamayan Hasbihal Buluşmalarına eğitim camiasıyla devam ettiklerini açıklayan Demirci, ilerleyen süreçte, İl, ilçe dernekleri, spor kulüpleri, sağlık camiası, esnaf ve toplumun tüm kesimleriyle bir araya geleceklerini dile getirdi.

5 DEV PROJE EŞ ZAMANLI BAŞLAYACAK

Her bir yatırım için vatandaşların fikirlerini, talep ve önerilerini ön görerek yola çıktıklarını, yapılan çalışmalarda Çayırova’lılarında söz sahibi olmalarını hedefleyen bir anlayışla ilçeyi yeniden inşa ettiklerini söyleyen başkan Demirci, tamamlanan projelerin bir bir hizmete sunulduğunu, 2018 yılı içerisinde ise 5 dev projenin de temelinin atılacağını belirtti. 200 Yataklı Devlet Hastanesi, Kent Meydanı, Engelsiz Yaşam Merkezi, Şifa Bağlantısı Geçiş Köprüsü ve Küçük Sanayi sitesinin temellerinin kısa bir süre sonra atılacağını açıklayan Demirci, bu 5 dev yatırımın yanısıra ilçede değişimin en önemli adımlarından olan Prestijli Caddeler uygulamalarında Menderes, Gaziler, Abdurrahman Korhan ve Tuna Caddelerinde yenileme ve prestij çalışmalarınada başlayacaklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.