Çayırova’da seferberlik başlatıldı

Siyaset 03.06.2020 - 12:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’da seferberlik başlatıldı

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı ‘Kan Vermek Can Vermektir’ sloganı ile kan bağışı kampanyası başlattığını duyurdu. Kampanya hakkında bilgi veren yeniden refah partisi Çayırova ilçe başkanı Aykan Dönmez konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Hepimizin bildiği üzere salgın sürecinde kan bağışlarının azalması ile kan stoklarımızda azalma yaşanmıştır, Kızılay bu durumu zaman zaman basın yoluyla vatandaşlarımıza ileterek kan bağışı çağrısında bulunmuştur.  ÖNCÜ OLDUK Biz de Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı olarak bu çağrıya kulak verdik ve çalışma yapma kararı aldık, aldığımız bu kararın raporunu genel merkezimize sunduk ve kararımız takdirle karşılandı. bunun üzerine genel merkezimiz milletimiz için bu hayırlı çalışmayı 81 ilde yapma kararı aldı ve bu karar ile Çayırova İlçe Teşkilatı olarak 81 ilde yapılacak olan bu kan bağışı kampanyasının öncüsü olduk. YOĞUN KATILIM SAĞLAYACAĞIZ 12 Haziranda 13.30-19.00 saatleri arasında Fatih Caddesinde Vakıfbank önünde kan bağışı otobüsünde yapılacak olan ‘Kan Vermek Can Vermektir’ sloganı ile başlatmış olduğumuz kan bağışı kampanyamıza Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı olarak gençlik ve hanım kollarının da desteği ile yoğun bir katılım sağlayacağız.”

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı ‘Kan Vermek Can Vermektir’ sloganı ile kan bağışı kampanyası başlattığını duyurdu.

Kampanya hakkında bilgi veren yeniden refah partisi Çayırova ilçe başkanı Aykan Dönmez konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Hepimizin bildiği üzere salgın sürecinde kan bağışlarının azalması ile kan stoklarımızda azalma yaşanmıştır, Kızılay bu durumu zaman zaman basın yoluyla vatandaşlarımıza ileterek kan bağışı çağrısında bulunmuştur. 


ÖNCÜ OLDUK
Biz de Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı olarak bu çağrıya kulak verdik ve çalışma yapma kararı aldık, aldığımız bu kararın raporunu genel merkezimize sunduk ve kararımız takdirle karşılandı. bunun üzerine genel merkezimiz milletimiz için bu hayırlı çalışmayı 81 ilde yapma kararı aldı ve bu karar ile Çayırova İlçe Teşkilatı olarak 81 ilde yapılacak olan bu kan bağışı kampanyasının öncüsü olduk.


YOĞUN KATILIM SAĞLAYACAĞIZ
12 Haziranda 13.30-19.00 saatleri arasında Fatih Caddesinde Vakıfbank önünde kan bağışı otobüsünde yapılacak olan ‘Kan Vermek Can Vermektir’ sloganı ile başlatmış olduğumuz kan bağışı kampanyamıza Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı olarak gençlik ve hanım kollarının da desteği ile yoğun bir katılım sağlayacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.