Çayırova'da Şubat Meclisi Toplandı

Çayırova 02.02.2016 - 20:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova'da Şubat Meclisi Toplandı

Çayırova Belediye Meclisi, Meclis Başkanvekili Yusuf Turhan başkanlığında Şubat Ayı Oturumu'nu gerçekleştirdi.

Toplam 5 gündem maddesinin yer aldığı Şubat Ayı Çayırova Belediye Meclisi Toplantısı'nda iki parka isim verilmesi yönünde komisyon sevkine karar verildi. Zabıta Birimlerinde çalışan personelin maaşlarınında kararlaştırıldığı toplantıda muhalefet meclis üyeleri özellikle İnönü ve Emek Mahallesi'nde yaşanan imar sorununu bir kez daha gündeme getirdiler. Çayırova Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı belediyesi meclis salonunda yapıldı. Çayırova Belediye Başkan Vekili Yusuf Turan başkanlığında toplanan mecliste gündem maddeleri görüşülerek kararlar alındı. CHP grubu ve Saadet Partisi grubunun bir kaç aydır olduğu gibi bıkmadan verdikleri Emek ve İnönü mahallelerinin imara açılması ve vatandaşın mağduriyetinin giderilmesi konusundaki önergeleri reddedilerek gündeme alınmadı. Bunun üzerine muhalefet sıraları bu konuda belediye tarafından net bir cevap verilene kadar önerge vermeye devam edeceklerini belirttiler
Çayırova Belediye Meclisi, Meclis Başkanvekili Yusuf Turhan başkanlığında Şubat Ayı Oturumu'nu gerçekleştirdi.

Toplam 5 gündem maddesinin yer aldığı Şubat Ayı Çayırova Belediye Meclisi Toplantısı'nda iki parka isim verilmesi yönünde komisyon sevkine karar verildi. Zabıta Birimlerinde çalışan personelin maaşlarınında kararlaştırıldığı toplantıda muhalefet meclis üyeleri özellikle İnönü ve Emek Mahallesi'nde yaşanan imar sorununu bir kez daha gündeme getirdiler.

Çayırova Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı belediyesi meclis salonunda yapıldı. Çayırova Belediye Başkan Vekili Yusuf Turan başkanlığında toplanan mecliste gündem maddeleri görüşülerek kararlar alındı. CHP grubu ve Saadet Partisi grubunun bir kaç aydır olduğu gibi bıkmadan verdikleri Emek ve İnönü mahallelerinin imara açılması ve vatandaşın mağduriyetinin giderilmesi konusundaki önergeleri reddedilerek gündeme alınmadı. Bunun üzerine muhalefet sıraları bu konuda belediye tarafından net bir cevap verilene kadar önerge vermeye devam edeceklerini belirttiler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.