Çayırova’da Üst Yapı Hamlesi Büyüyor

Çayırova 07.07.2017 - 10:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova’da Üst Yapı Hamlesi Büyüyor

Geçtiğimiz günlerde İnönü ve Akse Mahallesi’nde üst yapı çalışmalarına başlayan ve eksik kalan cadde ve sokaklarda asfaltlamaları tamamlayan Çayırova Belediyesi, bu bölgelerde kaldırım ve bordur yapımlarına başladı.

Gruplar halinde çalışarak kaldırım çalışmalarını yürüten ekipler, İnönü ve Akse Mahallesi’nde 23 sokakta faaliyet yürütüyor. Yaya trafiğinin aksamaması ve şehir estetiğinin bozulmaması için mesai gözetmeksizin çalışan ekipler, 49 bin 326 metrekare parke ve 53 bin 32 metrekare bordur kullanıyor. Vatandaşlar tarafından takdirle karşılanan çalışmalar sonucu kış ayı gelmeden ilçe genelinde asfaltsız cadde ve sokak kalmayacak ve vatandaşlar hem yaya hem de araç trafiğini daha güvenli bir şekilde kullanacak. Tahrip Olan Yollarda Bakım ve Onarım Çalışmaları Sürüyor Alt yapıda oluşan aksaklıklar nedeniyle yapılan kazılar ve tahribatları kısa sürede gideren belediye ekipleri, kazı yapılan veya çukur oluşan yollarda asfalt yama yaparak çalışmalarını ilçe genelinde sürdürüyor. Asfalt yama çalışmaları kapsamında günde yaklaşık 2 ton asfalt kullanan ekipler, vatandaşın talep ve beklentilerini de dikkate alarak Fen İşleri alanında büyük bir değişim sağlıyor. Çayırova’da Gözle Görülür Değişim Yaz ayları boyunca hummalı bir dönem geçirerek yeni yollar açan, ilçenin artan nüfusuna uygun trafik akışı sağlayan ve mevcut yollarda genişletme çalışmaları da yürüten belediye ekipleri, Emek Mahallesi başta olmak üzere birçok bölgede yol açma ve genişletme çalışması yapıyor. Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Emek Mahallesi 15 Sokak’ta çalışma başlatan ekipler, üst yapı öncesi yol söküm ve genişletme çalışması yapıyor. Bosna Caddesi ve çevresinde gözle görülür bir değişim sağlayan Çayırova Belediyesi, bu değişimi kısa bir sürede Emek Mahallesi’nin tamamında gerçekleştirmeyi hedefliyor.
Geçtiğimiz günlerde İnönü ve Akse Mahallesi’nde üst yapı çalışmalarına başlayan ve eksik kalan cadde ve sokaklarda asfaltlamaları tamamlayan Çayırova Belediyesi, bu bölgelerde kaldırım ve bordur yapımlarına başladı.

Gruplar halinde çalışarak kaldırım çalışmalarını yürüten ekipler, İnönü ve Akse Mahallesi’nde 23 sokakta faaliyet yürütüyor. Yaya trafiğinin aksamaması ve şehir estetiğinin bozulmaması için mesai gözetmeksizin çalışan ekipler, 49 bin 326 metrekare parke ve 53 bin 32 metrekare bordur kullanıyor. Vatandaşlar tarafından takdirle karşılanan çalışmalar sonucu kış ayı gelmeden ilçe genelinde asfaltsız cadde ve sokak kalmayacak ve vatandaşlar hem yaya hem de araç trafiğini daha güvenli bir şekilde kullanacak.

Tahrip Olan Yollarda Bakım ve Onarım Çalışmaları Sürüyor

Alt yapıda oluşan aksaklıklar nedeniyle yapılan kazılar ve tahribatları kısa sürede gideren belediye ekipleri, kazı yapılan veya çukur oluşan yollarda asfalt yama yaparak çalışmalarını ilçe genelinde sürdürüyor. Asfalt yama çalışmaları kapsamında günde yaklaşık 2 ton asfalt kullanan ekipler, vatandaşın talep ve beklentilerini de dikkate alarak Fen İşleri alanında büyük bir değişim sağlıyor.

Çayırova’da Gözle Görülür Değişim

Yaz ayları boyunca hummalı bir dönem geçirerek yeni yollar açan, ilçenin artan nüfusuna uygun trafik akışı sağlayan ve mevcut yollarda genişletme çalışmaları da yürüten belediye ekipleri, Emek Mahallesi başta olmak üzere birçok bölgede yol açma ve genişletme çalışması yapıyor. Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Emek Mahallesi 15 Sokak’ta çalışma başlatan ekipler, üst yapı öncesi yol söküm ve genişletme çalışması yapıyor. Bosna Caddesi ve çevresinde gözle görülür bir değişim sağlayan Çayırova Belediyesi, bu değişimi kısa bir sürede Emek Mahallesi’nin tamamında gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.