Çayırova’da yaşlı kadını yardım etme bahanesiyle soydular

Çayırova 23.01.2016 - 16:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova’da yaşlı kadını yardım etme bahanesiyle soydular

Yalnız yaşayan kadını yardım etme bahanesiyle soydular

Çayırova ilçesinde semt pazarından dönmekte olan yaşlı kadının elindeki poşetlere yardım etme bahanesiyle eve giren birisi bayan iki hırsız, evde bulunan dizüstü bilgisayarı alarak kayıplara karıştı. Özgürlük Mahallesi’nde bulunan semt pazarından alışveriş sonrası evine doğru gitmekte olan 65 yaşındaki Aynur D. isimli yaşlı kadının yanına yaklaşan 20’li yaşlarındaki biri bayan iki hırsız, kendilerinin de o istikamete doğru gittiklerini söyleyerek yaşlı kadının elindeki poşetlere yardım etmek istediklerini söyledi. Kadının evine kadar giren hırsızlardan bayan olanı Aynur D., ile birlikte poşetleri mutfağa bırakırken, o esnada diğer hırsız evin oturma odasına girerek odada bulunan yaklaşık bin TL değerindeki dizüstü bilgisayarı alarak kayıplara karıştı. Soyulduğunu birkaç dakika sonra fark eden Aynur D., ile oğlu Hasan Hüseyin D. hırsızlar hakkında şikayetçi olmadı. Hasan Hüseyin D, “Kayseri’de yükseköğretim yapıyorum. Annem yalnız yaşıyor. Fırsat buldukça geliyorum. Anneme zarar vermesinler de giden bir laptop olsun” dedi.
Yalnız yaşayan kadını yardım etme bahanesiyle soydular

Çayırova ilçesinde semt pazarından dönmekte olan yaşlı kadının elindeki poşetlere yardım etme bahanesiyle eve giren birisi bayan iki hırsız, evde bulunan dizüstü bilgisayarı alarak kayıplara karıştı.

Özgürlük Mahallesi’nde bulunan semt pazarından alışveriş sonrası evine doğru gitmekte olan 65 yaşındaki Aynur D. isimli yaşlı kadının yanına yaklaşan 20’li yaşlarındaki biri bayan iki hırsız, kendilerinin de o istikamete doğru gittiklerini söyleyerek yaşlı kadının elindeki poşetlere yardım etmek istediklerini söyledi.

Kadının evine kadar giren hırsızlardan bayan olanı Aynur D., ile birlikte poşetleri mutfağa bırakırken, o esnada diğer hırsız evin oturma odasına girerek odada bulunan yaklaşık bin TL değerindeki dizüstü bilgisayarı alarak kayıplara karıştı.

Soyulduğunu birkaç dakika sonra fark eden Aynur D., ile oğlu Hasan Hüseyin D. hırsızlar hakkında şikayetçi olmadı. Hasan Hüseyin D, “Kayseri’de yükseköğretim yapıyorum. Annem yalnız yaşıyor. Fırsat buldukça geliyorum. Anneme zarar vermesinler de giden bir laptop olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.