Çayırova'da Yaz Okulu kayıtları sürüyor!

Spor 19.06.2019 - 12:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova'da Yaz Okulu kayıtları sürüyor!

Çayırova Belediyesi yaz okulları kayıtları devam ediyor. Futbol, basketbol, voleybol, yüzme, jimnastik, karate, müzik, resim, drama branşlarında açılacak yaz spor okulu kayıtları bilgievleri ve anne çocuk kulüplerinde yapılırken, yüzme branşı kayıtları ise yarı olimpik yüzme havuzunda alınıyor. Kayıt için gerekli evraklar 24 Haziran’da başlayacak olan kayıtlar için nüfus cüzdanı fotokopisi, bir adet fotoğraf, başvuru formu ve ikametgah gerekiyor. Eğitimler, bilgievleri, kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzunda gerçekleşecek. 2 Ağustos’ta bitecek 2 Ağustos’ta sona erecek yaz okulu kapsamında anne çocuk kulüplerine 2013-2014 doğumlu çocuklar kayıt yaptıracak ve Kur’an-ı Kerim eğitiminin yanı sıra çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler de yapabilecekler. 1. sınıftan 8. sınıfa kadar tüm öğrencilerin faydalanabileceği bilgievlerinden, 1. sınıflar Kur'an-ı Kerim derslerinin yanı sıra okuma yazma dersleriyle de eğitimlerine katkı sağlayacaklar. 2 ile 8. sınıf arası öğrenciler de diğer ders ve etkinliklerden istediklerini seçebilecekler.

Çayırova Belediyesi yaz okulları kayıtları devam ediyor. Futbol, basketbol, voleybol, yüzme, jimnastik, karate, müzik, resim, drama branşlarında açılacak yaz spor okulu kayıtları bilgievleri ve anne çocuk kulüplerinde yapılırken, yüzme branşı kayıtları ise yarı olimpik yüzme havuzunda alınıyor.

Kayıt için gerekli evraklar

24 Haziran’da başlayacak olan kayıtlar için nüfus cüzdanı fotokopisi, bir adet fotoğraf, başvuru formu ve ikametgah gerekiyor. Eğitimler, bilgievleri, kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzunda gerçekleşecek.

2 Ağustos’ta bitecek

2 Ağustos’ta sona erecek yaz okulu kapsamında anne çocuk kulüplerine 2013-2014 doğumlu çocuklar kayıt yaptıracak ve Kur’an-ı Kerim eğitiminin yanı sıra çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler de yapabilecekler. 1. sınıftan 8. sınıfa kadar tüm öğrencilerin faydalanabileceği bilgievlerinden, 1. sınıflar Kur'an-ı Kerim derslerinin yanı sıra okuma yazma dersleriyle de eğitimlerine katkı sağlayacaklar. 2 ile 8. sınıf arası öğrenciler de diğer ders ve etkinliklerden istediklerini seçebilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.