19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova’da yılsonu sergisi

Çayırova 22.05.2019 - 15:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova’da yılsonu sergisi

Çayırova 24 Kasım Ortaokulu’nda Edebiyat Sokağı ve Sene Sonu Resim Sergisi Açılışı gerçekleştirildi.

Öğrencilerin yılsonu etkinliğine Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, okul müdürü, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç sergi açılışında, “Öğrencilerimizin derslerine ilgilerini arttırmak için bu tür çalışmalar yapan öğretmenlerimizi tebrik ederim” dedi. Büyük beğeni toplayan sene sonu sergisinde emeği geçen herkese teşekkür eden Tunç, öğrenciler ile yakından ilgilendi. Öğrencilerin isteklerini dinleyen Tunç, “Okullarımızda ziyaretlerde bulunarak öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin taleplerini dinleyerek eksiklikleri yerinde tespit ediyoruz. Bizim için önemli olan öğrencilerimizin huzurla eğitim hayatlarına devam etmeleri” diye konuştu. KÜBRA AKABALI
Çayırova 24 Kasım Ortaokulu’nda Edebiyat Sokağı ve Sene Sonu Resim Sergisi Açılışı gerçekleştirildi.

Öğrencilerin yılsonu etkinliğine Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, okul müdürü, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç sergi açılışında, “Öğrencilerimizin derslerine ilgilerini arttırmak için bu tür çalışmalar yapan öğretmenlerimizi tebrik ederim” dedi. Büyük beğeni toplayan sene sonu sergisinde emeği geçen herkese teşekkür eden Tunç, öğrenciler ile yakından ilgilendi. Öğrencilerin isteklerini dinleyen Tunç, “Okullarımızda ziyaretlerde bulunarak öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin taleplerini dinleyerek eksiklikleri yerinde tespit ediyoruz. Bizim için önemli olan öğrencilerimizin huzurla eğitim hayatlarına devam etmeleri” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.