Çayırova’da yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak!

Spor 22.06.2016 - 15:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova’da yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak!

Çayırova’da yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak!

Kısa bir süre önce kurulan Çayırova Yüzme Eğitim Merkezi, ‘Çayırova’da yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak’ sloganıyla hizmet vermeye başladı. Serçe Spor Kompleksi Yüzme Havuzunda verilen eğitimlerde öğrenciler yüzmenin temel tekniklerini öğreniyorlar. Fiziksel ve zihinsel olarak sağlıklı nesiller yetiştirilmesine katkıda bulunmak, yüzme bilmeyen öğrencilere yüzme öğretmek ve yetenekli olanları kulüp bünyelerine kazandırmak amacıyla kurulan Çayırova Yüzme Eğitim Merkezi’nde eğitimler yüzme antrenörleri Gökhan Baysal, Ferdi Gölçek ve Fatih Kabakkaya idaresinde veriliyor. ÇAYIROVA’NIN İLK ÖZEL YÜZME KURSU Çayırova’nın ilk özel yüzme kursu olma özelliğini de taşıyan Çayırova Yüzme Eğitim Merkezinde sporcular keyifli dakikalar geçirirken, baş antrenör Gökhan Baysal, yoğun bir taleple karşılaştıklarını, sporcular ve velilerin memnun olmasının kendilerini ekip olarak mutlu ettiğini söyledi. Baysal sözlerine şöyle devam etti:” Amacımız çocuklarımızın rahat, huzurlu ve güvenli bir ortamda spor yapmalarını sağlamak. Yetişkin bireylere de yüzme eğitimi veriyoruz. Kayıt yaptırmak isteyenler; 0505 299 46 78, 0555 612 02 87 ya da 0505 486 32 70 numaralı telefondan bize ulaşabilirler” diye konuştu.      
Çayırova’da yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak!

Kısa bir süre önce kurulan Çayırova Yüzme Eğitim Merkezi, ‘Çayırova’da yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak’ sloganıyla hizmet vermeye başladı. Serçe Spor Kompleksi Yüzme Havuzunda verilen eğitimlerde öğrenciler yüzmenin temel tekniklerini öğreniyorlar. Fiziksel ve zihinsel olarak sağlıklı nesiller yetiştirilmesine katkıda bulunmak, yüzme bilmeyen öğrencilere yüzme öğretmek ve yetenekli olanları kulüp bünyelerine kazandırmak amacıyla kurulan Çayırova Yüzme Eğitim Merkezi’nde eğitimler yüzme antrenörleri Gökhan Baysal, Ferdi Gölçek ve Fatih Kabakkaya idaresinde veriliyor.

ÇAYIROVA’NIN İLK ÖZEL YÜZME KURSU

Çayırova’nın ilk özel yüzme kursu olma özelliğini de taşıyan Çayırova Yüzme Eğitim Merkezinde sporcular keyifli dakikalar geçirirken, baş antrenör Gökhan Baysal, yoğun bir taleple karşılaştıklarını, sporcular ve velilerin memnun olmasının kendilerini ekip olarak mutlu ettiğini söyledi. Baysal sözlerine şöyle devam etti:” Amacımız çocuklarımızın rahat, huzurlu ve güvenli bir ortamda spor yapmalarını sağlamak. Yetişkin bireylere de yüzme eğitimi veriyoruz. Kayıt yaptırmak isteyenler; 0505 299 46 78, 0555 612 02 87 ya da 0505 486 32 70 numaralı telefondan bize ulaşabilirler” diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.