Çayırova'daki hırsızlık vakaları bıktırdı

Çayırova 11.05.2017 - 12:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova'daki hırsızlık vakaları bıktırdı

Çayırova Fatih caddesinde meydana gelen hırsızlık olayları esnafı adeta çıldırma pozisyonuna getirdi.

  Yaklaşık bir ay önce yine Çayırova Fatih caddesinde hırsızlık vakaları esnafı adeta isyan ettirmişti. Basına da yansıyan hırsızlık olayları karşısında Çayırova’nın marka caddesi Fatih Caddesinde yaşanan olaylar emniyet güçlerine de yansımıştı. YENİDEN BAŞLADILAR Bir aylık zaman sarfında herhangi bir vaka yaşanmazken dün gece hırsızlar yine iş başındaydı. Cadde üzerinde bulunan Wodafone bayisine giren hırsızlar iş yeri sahibinin tedbirli davranması sonucu sadece kasada bulunan bozuk paralar ile yetindi. ESNAF DERTLİ DEVRİYE İSTİYOR Hırsızlık vakalarının artığı Çayırova’da esnaf bu konuda dertli olduğunu belirtti. Geceleri ellerini kollarını sallayarak gezen ve boş buldukları fırsatları değerlendiren ve dükkanlara girerek maddi anlamda zarar veren hırsızlara yönelik emniyetten devriye atılması hususunda destek istiyor. Kocaeli Pusula-Ali Yılmaz  
Çayırova Fatih caddesinde meydana gelen hırsızlık olayları esnafı adeta çıldırma pozisyonuna getirdi.

 

Yaklaşık bir ay önce yine Çayırova Fatih caddesinde hırsızlık vakaları esnafı adeta isyan ettirmişti. Basına da yansıyan hırsızlık olayları karşısında Çayırova’nın marka caddesi Fatih Caddesinde yaşanan olaylar emniyet güçlerine de yansımıştı.

YENİDEN BAŞLADILAR

Bir aylık zaman sarfında herhangi bir vaka yaşanmazken dün gece hırsızlar yine iş başındaydı. Cadde üzerinde bulunan Wodafone bayisine giren hırsızlar iş yeri sahibinin tedbirli davranması sonucu sadece kasada bulunan bozuk paralar ile yetindi.

ESNAF DERTLİ DEVRİYE İSTİYOR

Hırsızlık vakalarının artığı Çayırova’da esnaf bu konuda dertli olduğunu belirtti. Geceleri ellerini kollarını sallayarak gezen ve boş buldukları fırsatları değerlendiren ve dükkanlara girerek maddi anlamda zarar veren hırsızlara yönelik emniyetten devriye atılması hususunda destek istiyor.

Kocaeli Pusula-Ali Yılmaz

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.