19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova’daki parklar içler acısı halde

Çayırova 07.06.2020 - 15:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’daki parklar içler acısı halde

CHP Çayırova Belediye Meclis Üyesi Turan Ağaç, Hacı Bektaş-ı Veli parkının son halini paylaşarak, “Bu resimler geleceğimiz olan çocuklarımıza reva mı?” dedi. CHP Çayırova Belediye Meclis Üyesi Turan Ağaç, Çayırova İnönü Mahallesi, Muammer Aksoy Caddesi’nde bulunun Hacı Bektaş-ı Veli parkının fotoğraflarını çekerek sosyal medya hesabı üzerinden belediye yetkililerine sitemde bulundu. Ağaç paylaşımında, “İnönü Mahallesi, Muammer Aksoy caddesinde bulunun Hacı Bektaş-ı Veli parkımızın son hali resimlerde görüldüğü gibidir... Dünya ve ülkemizde yaşadığımız salgınla beraber hijyen ve temizliğe önem verdiğimiz bu süreçte çocuklarımızın park alanı çöpten, geçilmiyor. Bu resimler geleceğimiz olan çocuklarımıza reva mı? HASSASİYET GÖSTERİLSİN Bilişim çağındayız, Çayırova’mızda 9 mahallemizde kaç tane parkımızın var belli, periyodik olarak kontrol edilmesi gereken tarihler belli iken yetkililerimizin konu hakkında daha hassasiyet göstermelerini istiyoruz. Konu ile ilgili sürecin takipçisi olacağız” dedi.  

CHP Çayırova Belediye Meclis Üyesi Turan Ağaç, Hacı Bektaş-ı Veli parkının son halini paylaşarak, “Bu resimler geleceğimiz olan çocuklarımıza reva mı?” dedi.

CHP Çayırova Belediye Meclis Üyesi Turan Ağaç, Çayırova İnönü Mahallesi, Muammer Aksoy Caddesi’nde bulunun Hacı Bektaş-ı Veli parkının fotoğraflarını çekerek sosyal medya hesabı üzerinden belediye yetkililerine sitemde bulundu. Ağaç paylaşımında, “İnönü Mahallesi, Muammer Aksoy caddesinde bulunun Hacı Bektaş-ı Veli parkımızın son hali resimlerde görüldüğü gibidir... Dünya ve ülkemizde yaşadığımız salgınla beraber hijyen ve temizliğe önem verdiğimiz bu süreçte çocuklarımızın park alanı çöpten, geçilmiyor. Bu resimler geleceğimiz olan çocuklarımıza reva mı?

HASSASİYET GÖSTERİLSİN

Bilişim çağındayız, Çayırova’mızda 9 mahallemizde kaç tane parkımızın var belli, periyodik olarak kontrol edilmesi gereken tarihler belli iken yetkililerimizin konu hakkında daha hassasiyet göstermelerini istiyoruz. Konu ile ilgili sürecin takipçisi olacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.