Çayırova'daki uhuş pazarlığına polis baskını!

Çayırova 16.02.2017 - 16:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova'daki uhuş pazarlığına polis baskını!

Çayırova'da yol kenarında araçları durdurup fuhuş teklifi yapan 3 kadın polisin operasyonu ile yakalandı.

  Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü, Şekerpınar Mahallesi Anadolu Caddesi üzerinde araçları durdurup fuhuş teklifi yapan kadınları takibe alarak baskın düzenledi. Polis, 24 yaşındaki Y.K, 35 yaşındaki H.A. ile 43 yaşındaki Y.D'yi gözaltına aldı. Polis merkezine götürülerek ifadeleri alınan kadınlar Kabahatler Kanunu'na göre ceza uygulandıktan sonra serbest bırakıldı.   Kaynak: Özgür Kocaeli
Çayırova'da yol kenarında araçları durdurup fuhuş teklifi yapan 3 kadın polisin operasyonu ile yakalandı.

 

Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü, Şekerpınar Mahallesi Anadolu Caddesi üzerinde araçları durdurup fuhuş teklifi yapan kadınları takibe alarak baskın düzenledi. Polis, 24 yaşındaki Y.K, 35 yaşındaki H.A. ile 43 yaşındaki Y.D'yi gözaltına aldı. Polis merkezine götürülerek ifadeleri alınan kadınlar Kabahatler Kanunu'na göre ceza uygulandıktan sonra serbest bırakıldı.

 

Kaynak: Özgür Kocaeli

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.