19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova’dan atanan personellere veda

Çayırova 17.08.2020 - 20:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’dan atanan personellere veda

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev yaparken başka ilçelere atanan şube müdürleri ve memurlar için veda yemeği düzenlendi. Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev yaparken başka ilçelere atanan şube müdürleri ve memurlar için veda yemeği düzenledi. Yemeğe, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, ilçe milli eğitim müdürü personelleri ve öğretmenler katıldı. Yemeğin ardından bir konuşma yapan Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, “Tayinleri çıkan, Şube Müdürümüz Bünyamin Köse beye, Şube Müdürümüz Seyfettin Özver Beye ve Hukuk birimi memurumuz, Nurdan Demirel hanıma Sayın Kaymamımızın katılımıyla veda programı düzenledik. Çalışma arkadaşlarıma, İlçe Müdürlüğümüzde uzun süre ifa ettikleri başarılı çalışmaları için teşekkür ediyorum, yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum. Allah hayırlı hizmetlerinin bir ömür devamını ihsan eylesin. Yolunuz bahtınız açık olsun” dedi. AYNI BAŞARIYI DEVAM ETTİRMELERİNİ DİLİYORUM Tunç’un ardından konuşan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, “Güzel bir eğitim öğretim yılı geçirdik. Birlikte başarıla ulaştık ve bundan sonra da bu başarılarımıza siz olmadan devam etmeye çalışacağız. Bizimle beraber görev yapıp bizleri onurlandıran çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor. Yeni okullarında da aynı başarıyı devam ettirmelerini diliyorum” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç tayini çıkan personellere plaket verdi. Veda programı çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.    

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev yaparken başka ilçelere atanan şube müdürleri ve memurlar için veda yemeği düzenlendi.

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev yaparken başka ilçelere atanan şube müdürleri ve memurlar için veda yemeği düzenledi. Yemeğe, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, ilçe milli eğitim müdürü personelleri ve öğretmenler katıldı. Yemeğin ardından bir konuşma yapan Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, “Tayinleri çıkan, Şube Müdürümüz Bünyamin Köse beye, Şube Müdürümüz Seyfettin Özver Beye ve Hukuk birimi memurumuz, Nurdan Demirel hanıma Sayın Kaymamımızın katılımıyla veda programı düzenledik. Çalışma arkadaşlarıma, İlçe Müdürlüğümüzde uzun süre ifa ettikleri başarılı çalışmaları için teşekkür ediyorum, yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum. Allah hayırlı hizmetlerinin bir ömür devamını ihsan eylesin. Yolunuz bahtınız açık olsun” dedi.

AYNI BAŞARIYI DEVAM ETTİRMELERİNİ DİLİYORUM

Tunç’un ardından konuşan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, “Güzel bir eğitim öğretim yılı geçirdik. Birlikte başarıla ulaştık ve bundan sonra da bu başarılarımıza siz olmadan devam etmeye çalışacağız. Bizimle beraber görev yapıp bizleri onurlandıran çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor. Yeni okullarında da aynı başarıyı devam ettirmelerini diliyorum” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç tayini çıkan personellere plaket verdi. Veda programı çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.