Çayırova'dan Çölyak Hastalarına destek!

Çayırova 12.05.2020 - 14:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova'dan Çölyak Hastalarına destek!

Çayırova Belediyesi, ilçede yaşayan 25 Çölyak hastası vatandaşa glutensiz gıda yardımında bulundu. Zor süreçte glutensiz ürünlere ücretsiz ve kolay bir şekilde ulaşan vatandaşlar,  Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkür ettiler. Örnek ve öncü sosyal belediyecilik anlayışını toplumun her kesimine el uzatarak gösteren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çölyak hastalarının  virüsle mücadele sürecinde mağdur olmamaları için glutensiz gıda  desteğinde bulundu. Ömrü boyunca sadece glutensiz gıdalar tüketmek zorunda olan vatandaşlara yardım elini uzatan Çayırova Belediyesi, ilçede yaşayan 25 Çölyak hastasına ücretsiz glutensiz gıda desteği sağladı. Özel olarak  hazırlanan glutensiz ürünlerden oluşan gıda paketleri, Çayırova Belediyesi  Sosyal Hizmetler Müdürlüğü personeli tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine teslim edildi.

Çayırova Belediyesi, ilçede yaşayan 25 Çölyak hastası vatandaşa glutensiz gıda yardımında bulundu. Zor süreçte glutensiz ürünlere ücretsiz ve kolay bir şekilde ulaşan vatandaşlar,  Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkür ettiler.

Örnek ve öncü sosyal belediyecilik anlayışını toplumun her kesimine el uzatarak gösteren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çölyak hastalarının  virüsle mücadele sürecinde mağdur olmamaları için glutensiz gıda  desteğinde bulundu.

Ömrü boyunca sadece glutensiz gıdalar tüketmek zorunda olan vatandaşlara yardım elini uzatan Çayırova Belediyesi, ilçede yaşayan 25 Çölyak hastasına ücretsiz glutensiz gıda desteği sağladı. Özel olarak  hazırlanan glutensiz ürünlerden oluşan gıda paketleri, Çayırova Belediyesi  Sosyal Hizmetler Müdürlüğü personeli tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.