19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova’dan “İş Sağlığı ve Güvenliği” Eğitimi!

Çayırova 20.06.2018 - 09:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova’dan “İş Sağlığı ve Güvenliği” Eğitimi!

Hizmet içi eğitim seminerlerine büyük önem veren Çayırova Belediyesi, personellerine yönelik olarak sürdürdüğü “İş Sağlığı ve Güvenliği” konulu eğitim seminerlerine ara vermeden devam ediyor.

İş Güvenliği Uzmanlarınca Belediye Kültür ve Meclis Salonlarında verilen eğitimlerde çalışanlara iş güvenliğinin detayları anlatılıyor. Yasal hak ve sorumluluklar, karşılaşılabilecek tehlikeler ve riskler konusunda verilen seminerlerde aynı zamanda en güvenli çalışma şekilleri de personellere uzman eğitmenlerce aktarılıyor. KAZALARIN YAŞANMAMASI İÇİN DİKKATLİ VE DİSİPLİNLİ OLMAK GEREK İş kazalarının yaşanmaması için en önemli etkenin dikkat ve disiplinli olmaktan geçtiğini belirten uzmanlar, yaralanmalı ve ölümlü kazaların yaşanmaması adına özellikle dış hizmet birimlerinde koruyucu tertibat kullanmanın önemine değindiler. İş yeri disiplinine uyulduğunda, alet ve makinelerin tehlikeli şekillerde kullanılmadığında iş kazası riskinin ortadan kalkacağını da belirten uzman eğitmenler, seminerlerde sağlık noktasında da personellere bilgiler aktarıyorlar. EĞİTİMLERİNİ SUNMAYI SÜRDÜRÜYOR Daha öncelerden verilen ilk yardım eğitimlerini tekrar ederek her bir personelin bu konuda bilgili olmasını da dikkate alan belediye, tüm personellerine hizmet içi eğitim programları çerçevesinde iş sağlığı ve güvenliği, ilk yardım ve acil durumlarda ne gibi önlem ve müdahalelerin yapılması gerektiği hakkındaki eğitimlerini sunmayı sürdürüyor.
Hizmet içi eğitim seminerlerine büyük önem veren Çayırova Belediyesi, personellerine yönelik olarak sürdürdüğü “İş Sağlığı ve Güvenliği” konulu eğitim seminerlerine ara vermeden devam ediyor.

İş Güvenliği Uzmanlarınca Belediye Kültür ve Meclis Salonlarında verilen eğitimlerde çalışanlara iş güvenliğinin detayları anlatılıyor. Yasal hak ve sorumluluklar, karşılaşılabilecek tehlikeler ve riskler konusunda verilen seminerlerde aynı zamanda en güvenli çalışma şekilleri de personellere uzman eğitmenlerce aktarılıyor.

KAZALARIN YAŞANMAMASI İÇİN DİKKATLİ VE DİSİPLİNLİ OLMAK GEREK

İş kazalarının yaşanmaması için en önemli etkenin dikkat ve disiplinli olmaktan geçtiğini belirten uzmanlar, yaralanmalı ve ölümlü kazaların yaşanmaması adına özellikle dış hizmet birimlerinde koruyucu tertibat kullanmanın önemine değindiler. İş yeri disiplinine uyulduğunda, alet ve makinelerin tehlikeli şekillerde kullanılmadığında iş kazası riskinin ortadan kalkacağını da belirten uzman eğitmenler, seminerlerde sağlık noktasında da personellere bilgiler aktarıyorlar.

EĞİTİMLERİNİ SUNMAYI SÜRDÜRÜYOR

Daha öncelerden verilen ilk yardım eğitimlerini tekrar ederek her bir personelin bu konuda bilgili olmasını da dikkate alan belediye, tüm personellerine hizmet içi eğitim programları çerçevesinde iş sağlığı ve güvenliği, ilk yardım ve acil durumlarda ne gibi önlem ve müdahalelerin yapılması gerektiği hakkındaki eğitimlerini sunmayı sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.