Çayırova dan Milli Takıma 4 sporcu

Çayırova 18.03.2019 - 20:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova dan Milli Takıma 4 sporcu

12-17 Mart 2019 tarihlerinde Antalya ilinde yapılan Türkiye Minik-Yıldız Karate şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde Çayırova İlçesi Karatecileri birçok ili geride bırakarak 2 Gümüş ve 2 Bronz madalya kazandılar.

Yıldız Bayan 39 Kilogramda Deniz Özdemir ve Yıldız Erkek 42 Kilogramda Muhammet Atilla Güney Çayırova ilçesine Türkiye 2.liği kazandırırlarken Ülkemizi Bosna Hersek de yapılacak olan Balkan Karate Şampiyonasında Temsil etmeye hak kazandılar. Minik Erkek 35 kilogramda Türkiye üçüncüsü olan Kerem Yaray ve Minik Erkek 40 kg da Türkiye Üçüncüsü olan Kayra Demiray ise ülkemizi Gürcistan da yapılacak olan Karadeniz ve Hazar ülkeleri şampiyonasında temsil etmeye hak kazandılar. Şampiyonada Çayırovalı karatecileri yanlız bırakmayan Çayırova ilçesi Spor müdürü İbrahim Şahin çocuklar ile yakından ilgilenirken Çayırova Karate velileri ise Çayırova İlçe Spor Müdürü İbrahim Şahin e sürpriz bir doğum günü kutlaması düzenleyerek kendisine sürpriz yaptılar..Sporcuların başarısından dolayı çok mutlu olduğunu ve kendilerine her zaman destek olacaklarını belirten İbrahim Şahin çocuklardan Balkan şampiyonluğunu Çayırova ilçesine getirmelerini istedi. Bilindiği gibi Çayırova ilçesi sporcuları 2018 yılında bölgesel,ulusal ve uluslararası müsabakalarda 286 madalya ve 14 kupa kazandılar.
12-17 Mart 2019 tarihlerinde Antalya ilinde yapılan Türkiye Minik-Yıldız Karate şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde Çayırova İlçesi Karatecileri birçok ili geride bırakarak 2 Gümüş ve 2 Bronz madalya kazandılar.
Yıldız Bayan 39 Kilogramda Deniz Özdemir ve Yıldız Erkek 42 Kilogramda Muhammet Atilla Güney Çayırova ilçesine Türkiye 2.liği kazandırırlarken Ülkemizi Bosna Hersek de yapılacak olan Balkan Karate Şampiyonasında Temsil etmeye hak kazandılar. Minik Erkek 35 kilogramda Türkiye üçüncüsü olan Kerem Yaray ve Minik Erkek 40 kg da Türkiye Üçüncüsü olan Kayra Demiray ise ülkemizi Gürcistan da yapılacak olan Karadeniz ve Hazar ülkeleri şampiyonasında temsil etmeye hak kazandılar. Şampiyonada Çayırovalı karatecileri yanlız bırakmayan Çayırova ilçesi Spor müdürü İbrahim Şahin çocuklar ile yakından ilgilenirken Çayırova Karate velileri ise Çayırova İlçe Spor Müdürü İbrahim Şahin e sürpriz bir doğum günü kutlaması düzenleyerek kendisine sürpriz yaptılar..Sporcuların başarısından dolayı çok mutlu olduğunu ve kendilerine her zaman destek olacaklarını belirten İbrahim Şahin çocuklardan Balkan şampiyonluğunu Çayırova ilçesine getirmelerini istedi.
Bilindiği gibi Çayırova ilçesi sporcuları 2018 yılında bölgesel,ulusal ve uluslararası müsabakalarda 286 madalya ve 14 kupa kazandılar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.