19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova’dan Murat Tan bombası!

Spor 02.07.2018 - 18:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova’dan Murat Tan bombası!

ÇAYIROVASPOR’UN HÜCUM HATTI RAKİPLERE KORKU SALACAK

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Çayırovaspor, transferde bombayı patlattı. Yeşil siyahlı temsilcimiz TM Kırıkkalespor’dan hücum oyuncusu Murat Tan’ı renklerine bağlayarak transferde büyük sükse yarattı. 3.Lig’de 111 maçı ve 15 golü 27 yaşındaki oyuncu, kanat ve santrafor özelliğiyle hiç kuşkusuz Çayırovaspor’un hücum gücüne büyük zenginlik katacak. ÇAYIROVASPOR’A GOLÜ VAR Geçen sezonun ilk yarısında Şile Yıldızspor’da forma giyen takımının Çayırovaspor’u deplasmanda 1-0 yendiği maçta Şile Yıldızspor’un tek golünü atan başarılı oyuncu, ligi ikinci devresinde ise TM Kırıkkalespor’a transfer olmuştu. BAL’da 67 maçı ve 8 golü bulunan Murat Tan, birçok önemli kulübün transfer listesinde olmasına rağmen tercihini Çayırovaspor’dan yana kullandı.
ÇAYIROVASPOR’UN HÜCUM HATTI RAKİPLERE KORKU SALACAK

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Çayırovaspor, transferde bombayı patlattı. Yeşil siyahlı temsilcimiz TM Kırıkkalespor’dan hücum oyuncusu Murat Tan’ı renklerine bağlayarak transferde büyük sükse yarattı. 3.Lig’de 111 maçı ve 15 golü 27 yaşındaki oyuncu, kanat ve santrafor özelliğiyle hiç kuşkusuz Çayırovaspor’un hücum gücüne büyük zenginlik katacak.

ÇAYIROVASPOR’A GOLÜ VAR

Geçen sezonun ilk yarısında Şile Yıldızspor’da forma giyen takımının Çayırovaspor’u deplasmanda 1-0 yendiği maçta Şile Yıldızspor’un tek golünü atan başarılı oyuncu, ligi ikinci devresinde ise TM Kırıkkalespor’a transfer olmuştu. BAL’da 67 maçı ve 8 golü bulunan Murat Tan, birçok önemli kulübün transfer listesinde olmasına rağmen tercihini Çayırovaspor’dan yana kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.