Çayırova'dan Takdirlik Hizmet

Çayırova 27.09.2017 - 15:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova'dan Takdirlik Hizmet

Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerini hayata geçiren ve Evde Bakım Hizmetleri ekibi oluşturan Çayırova Belediyesi, ilçede yaşayan hasta, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşları yalnız bırakmıyor. Belediyenin en çok hayır duası alan hizmetlerinden biri olan Evde Bakım Hizmetleri ekibi gittikleri her evde genel temizlik yaparken, bireylerin kişisel bakımlarının yapılmasına yardımcı oluyorlar. Hizmet verilen her hanede genel temizliğin yanı sıra ailelere birkaç gün tüketebilecekleri yemekler de yapılıyor. Yine ihtiyaç duyulduğu zaman vatandaşın kişisel ihtiyaçlarını karşılamalarında da yardımcı olan ekipler, kişinin sağlığı ile yakından ilgileniyorlar. 4 kişiden oluşan ekip ihtiyaç duyulduğu takdirde sağlık görevlilerini arayarak hastanın durumu hakkında bilgi veriyor. Evde Bakım Hizmetleri ekibi, sistemde kayıtlı bakıma muhtaç 52 aileyi belirli gün ve aralıklarla ziyaret ediyor ve ihtiyaçları noktasında yardımcı oluyor.

Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerini hayata geçiren ve Evde Bakım Hizmetleri ekibi oluşturan Çayırova Belediyesi, ilçede yaşayan hasta, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşları yalnız bırakmıyor. Belediyenin en çok hayır duası alan hizmetlerinden biri olan Evde Bakım Hizmetleri ekibi gittikleri her evde genel temizlik yaparken, bireylerin kişisel bakımlarının yapılmasına yardımcı oluyorlar. Hizmet verilen her hanede genel temizliğin yanı sıra ailelere
birkaç gün tüketebilecekleri yemekler de yapılıyor. Yine ihtiyaç duyulduğu zaman vatandaşın kişisel ihtiyaçlarını karşılamalarında da yardımcı olan ekipler, kişinin sağlığı ile yakından ilgileniyorlar. 4 kişiden oluşan ekip ihtiyaç duyulduğu takdirde sağlık görevlilerini arayarak hastanın durumu hakkında bilgi veriyor. Evde Bakım Hizmetleri ekibi, sistemde kayıtlı bakıma muhtaç 52 aileyi belirli gün ve aralıklarla ziyaret ediyor ve ihtiyaçları noktasında yardımcı oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.