19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova Derece Yapamadı

Spor 27.06.2016 - 10:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırova Derece Yapamadı

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde düzenlenen Türkiye Gençler Kürek Şampiyonası'nın birinci etap yarışları sona erdi.

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Sapanca Gölü'ndeki Kırkpınar parkurunda düzenlenen yarışlara, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Adana Gençlik ve Spor, Hereke Nuh Çimento, Ortadoğu Teknik Üniversitesi, Rize Gençlik ve Spor, Sakarya Gençlik Merkezi, İznik, Türk Balıkadamlar, Altınboynuz, Şişecam Çayırova, Fethiye Belediyespor, Sinop Karadeniz Yelken, Gökkuşağı Gençlik ile Adıyaman Gençlik ve Spor takımları katıldı. Organizasyonda deniz küreği 19 yaş altı kadınlarda Sinop Karadeniz Yelken, deniz küreği 19 yaş altı erkeklerde Beşiktaş, küçük ve yıldız kızlar ile genç erkeklerde Galatasaray, küçük ve yıldız erkekler ile genç kızlarda ise Fenerbahçetakımları birinci oldu. Şampiyonanın birinci etap yarışlarında alınan sonuçlar şöyle: Deniz küreği 19 yaş altı kadınlar 1- Sinop Karadeniz Yelken 2- Altınboynuz 3- Adıyaman Gençlik ve Spor Deniz küreği 19 yaş altı erkekler 1- Beşiktaş 2- Galatasaray 3- Sinop Karadeniz Yelken Küçük kızlar 1- Galatasaray 2- Sakarya Gençlik Merkezi 3- Fethiye Belediyespor Küçük erkekler 1- Fenerbahçe 2- Galatasaray 3- Fethiye Belediyespor Yıldız kızlar 1- Galatasaray 2- Adana Gençlik ve Spor 3- Sakarya Gençlik Merkezi Yıldız erkekler 1- Fenerbahçe 2- Galatasaray (A) 3- Galatasaray (B) Genç kızlar 1- Fenerbahçe 2- Galatasaray 3- Adana Gençlik ve Spor Genç erkekler 1- Galatasaray (A) 2- Fenerbahçe 3- Galatasaray (B) Yarışlar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları, takımlara ise kupaları takdim edildi. Organizasyonda ikinci etap yarışları 16-17 Temmuz'da, final yarışları ise 30-31 Temmuz'da Sapanca'da gerçekleştirilecek.
Sakarya'nın Sapanca ilçesinde düzenlenen Türkiye Gençler Kürek Şampiyonası'nın birinci etap yarışları sona erdi.

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Sapanca Gölü'ndeki Kırkpınar parkurunda düzenlenen yarışlara, GalatasarayFenerbahçeBeşiktaşAdana Gençlik ve Spor, Hereke Nuh ÇimentoOrtadoğu Teknik ÜniversitesiRize Gençlik ve Spor, Sakarya Gençlik Merkezi, İznik, Türk Balıkadamlar, Altınboynuz, Şişecam Çayırova, Fethiye Belediyespor, Sinop Karadeniz Yelken, Gökkuşağı Gençlik ile Adıyaman Gençlik ve Spor takımları katıldı.

Organizasyonda deniz küreği 19 yaş altı kadınlarda Sinop Karadeniz Yelken, deniz küreği 19 yaş altı erkeklerde Beşiktaş, küçük ve yıldız kızlar ile genç erkeklerde Galatasaray, küçük ve yıldız erkekler ile genç kızlarda ise Fenerbahçetakımları birinci oldu.

Şampiyonanın birinci etap yarışlarında alınan sonuçlar şöyle:

Deniz küreği 19 yaş altı kadınlar

1- Sinop Karadeniz Yelken

2- Altınboynuz

3- Adıyaman Gençlik ve Spor

Deniz küreği 19 yaş altı erkekler

1- Beşiktaş

2- Galatasaray

3- Sinop Karadeniz Yelken

Küçük kızlar

1- Galatasaray

2- Sakarya Gençlik Merkezi

3- Fethiye Belediyespor

Küçük erkekler

1- Fenerbahçe

2- Galatasaray

3- Fethiye Belediyespor

Yıldız kızlar

1- Galatasaray

2- Adana Gençlik ve Spor

3- Sakarya Gençlik Merkezi

Yıldız erkekler

1- Fenerbahçe

2- Galatasaray (A)

3- Galatasaray (B)

Genç kızlar

1- Fenerbahçe

2- Galatasaray

3- Adana Gençlik ve Spor

Genç erkekler

1- Galatasaray (A)

2- Fenerbahçe

3- Galatasaray (B)

Yarışlar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları, takımlara ise kupaları takdim edildi.

Organizasyonda ikinci etap yarışları 16-17 Temmuz'da, final yarışları ise 30-31 Temmuz'da Sapanca'da gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.