Çayırova emniyeti şehitler için mevlüt okuttu

Çayırova 09.04.2019 - 14:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Çayırova emniyeti şehitler için mevlüt okuttu

Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında şehit polisler ve tüm şehitler adına mevlit okuttu.

Türk Polis Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü, şehitleri unutmayarak Çağdaşkent Camiide öğle namazı sonrası Mevlid-i Şerif okuttu. Çayırova Müftülüğü personeli tarafından okunan Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerifin ardından Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Ülkenin güvenliğinin önemine değinen Gürbüz, bu uğurda canını feda etmekten çekinmeyen şehit polislere, askerlere tüm güvenlik güçlerine rahmet diledi. Gazi ve yaralı polislere minnet ve şükranlarını ifade eden Gürbüz, "Allah bu mübarek günlerin hürmetine bu yolda mücadele veren tüm meslektaşlarıma ve diğer güvenlik güçlerimizden razı olsun" dedi. Konuşmasının ardından yapılan dualara hep bir ağızdan amin denildi. İLÇE HALKI POLİSİ İÇİN GELDİ Türk Polis Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından okutulan Kur’an-ı Kerim tilavetine Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ekrem Karahan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düztaban ve Yönetim Kurulu Üyeleri Çayırovaspor Kulüp Başkanı Şevket Külte sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis memurları vatandaşlara mevlüt şekeri ve gülsuyu ikramında bulundu.
Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında şehit polisler ve tüm şehitler adına mevlit okuttu.

Türk Polis Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü, şehitleri unutmayarak Çağdaşkent Camiide öğle namazı sonrası Mevlid-i Şerif okuttu. Çayırova Müftülüğü personeli tarafından okunan Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerifin ardından Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Ülkenin güvenliğinin önemine değinen Gürbüz, bu uğurda canını feda etmekten çekinmeyen şehit polislere, askerlere tüm güvenlik güçlerine rahmet diledi. Gazi ve yaralı polislere minnet ve şükranlarını ifade eden Gürbüz, "Allah bu mübarek günlerin hürmetine bu yolda mücadele veren tüm meslektaşlarıma ve diğer güvenlik güçlerimizden razı olsun" dedi. Konuşmasının ardından yapılan dualara hep bir ağızdan amin denildi.

İLÇE HALKI POLİSİ İÇİN GELDİ

Türk Polis Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından okutulan Kur’an-ı Kerim tilavetine Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ekrem Karahan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çayırova MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düztaban ve Yönetim Kurulu Üyeleri Çayırovaspor Kulüp Başkanı Şevket Külte sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis memurları vatandaşlara mevlüt şekeri ve gülsuyu ikramında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.