GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çayırova geleceğe nefes oldu!

Çayırova 11.11.2019 - 14:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova geleceğe nefes oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan himayelerinde 11 milyon fidanın bugün toprakla buluştuğu Milli Ağaçlandırma Günü’nde Çayırova’da 600 fidan toprakla buluştu. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın başlattığı bugün fidan yarın geleceğe nefes ağaçlandırma seferberliğine Çayırova’dan da destek geldi. Türkiye genelinde 11 milyondan fazla fidanın toprakla buluştuğu etkinlik kapmasında Çayırova Şekerpırar Ortaokulu Bahçesi’nde fidan dikim töreni gerçekleşti. Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, okul müdürü, öğretmen ve öğrencilerinde katıldığı etkinlikte protokol üyeleri ile öğrenciler birlikte fidan dikerek geleceğe nefes oldular. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Milli Ağaçlandırma Günü’nde , Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde 11 milyon fidanın toprakla buluştuğunu belirterek, geleceğe nefes seferberliğine geleceğimizin teminatı çocuklarımızla fidan dikerek destek olduklarını söyledi. Bugün dikilen fidanın yarın nefes olduğunu ifade eden Başkan Çiftçi, daha yeşil ve yaşanabilir bir Çayırova için çalıştıklarını sözlerine ekledi.    

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan himayelerinde 11 milyon fidanın bugün toprakla buluştuğu Milli Ağaçlandırma Günü’nde Çayırova’da 600 fidan toprakla buluştu. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın başlattığı bugün fidan yarın geleceğe nefes ağaçlandırma seferberliğine Çayırova’dan da destek geldi. Türkiye genelinde 11 milyondan fazla fidanın toprakla buluştuğu etkinlik kapmasında Çayırova Şekerpırar Ortaokulu Bahçesi’nde fidan dikim töreni gerçekleşti. Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, okul müdürü, öğretmen ve öğrencilerinde katıldığı etkinlikte protokol üyeleri ile öğrenciler birlikte fidan dikerek geleceğe nefes oldular.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Milli Ağaçlandırma Günü’nde , Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde 11 milyon fidanın toprakla buluştuğunu belirterek, geleceğe nefes seferberliğine geleceğimizin teminatı çocuklarımızla fidan dikerek destek olduklarını söyledi. Bugün dikilen fidanın yarın nefes olduğunu ifade eden Başkan Çiftçi, daha yeşil ve yaşanabilir bir Çayırova için çalıştıklarını sözlerine ekledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.